MKR Satan Balinalar, Bu 4 Altcoinden Topluyor!

Bugün yüklü miktarda Maker (MKR) satan kripto balinaları altcoin piyasasında hareketliliğe yol açıyor. Raporlar ayrıca, PEPE gibi durgun isimlerin yeni milyarderleri ağırladığını gösterdi. Balinalar son günlerde neler yapıyor? İşte öne çıkan işlemler…

Paradigm, MKR satışı için hazırlık yapıyor

Arkham’ın raporuna göre Paradigm, OTC işlem cüzdanı adresine 3.000 MKR (yaklaşık 3.56 milyon dolar) aktardı. Paradigm adresi dün 3.000 MKR (3.37 milyon dolar) toplamıştı. Uzmanlar bu alımların önümüzdeki günlerde satışa dönüşeceğinden endişe ediyor. Verilere göre şirket geçtiğimiz aylarda bu seçeneği tercih etti.

Maker kırmızı listedeyken, bu coin’ler yeni alıcılarını ağırlıyor

Pepe (PEPE)

En büyük Pepe balinaları, merkezi borsalar üzerinden milyar dolarlık satın alım işlemlerine başladı. Bu güçlü alımlar, kripto piyasalarında önemli dalgalanmalara neden oluyor. Lookonchain’e göre PEPE, dün iki büyük yatırımcının toplu olarak 1.100 ETH (2.06 milyon dolar) tutarında şaşırtıcı balina faaliyetlerine tanık oldu.

“Yougetnothing.eth” takma adı altında faaliyet gösteren ilk balina, 600 ETH (1,12 milyon dolar) karşılığında 874 milyar Pepe satın aldı. Ardından 685 milyar PEPE toplamak için 500 Ether (936. 000 dolar) harcayan “0x4631” isimli ikinci balina devreye girdi.

WBTC ve ETH

Ember’in raporuna göre bir stETH balinası dün 173,5 WBTC (5,09 milyon dolar) ve 3616 ETH (6,7 milyon dolar) satın aldı. Balina bu satın alım için 11,79 milyon USDT harcadı. Bu esnada, WBTC fiyatı 29.351 dolardan işlem görüyordu. Balinanın ortalama ETH satın alma fiyatı 1851 dolardı. Şu anda her iki coin’de balinanın bir miktar kar elde ettiği yaklaşık %3 yükselişle işlem görüyor.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin ise hafta başında bu yana yükseliş gösteriyor. Bu ivme Elon Musk’ın Twitter’ın “X” e geçişini hızlandırdığı bir dönemde geldi. Görünüşe göre son haberler balinalarında ilgisini çekiyor. DOGE fiyatı balinaların performansındaki ani artış nedeniyle tek bir günde yaklaşık %11 arttı.

Bunun nedeni bir kez daha Elon Musk’a dayanıyor. Balina adresleri, yani tüm dolaşımdaki arzın %0,1’inden fazlasını elinde tutan adresler, 1,02 milyar DOGE değerinde oldukça yetersiz bir 83 milyon dolar değerinde toplam net akış gözlemledi.

Bu arada, etrafta dolaşan arz, kısa vadeli sahiplerin (bir aydan daha az bir süredir arz tutan adresler) sayılarında 110 bin katı bir artışa yol açtı.

Sonuç olarak, yüzdeleri iki hafta içinde %0,02’den %2,6’ya yükseldi. Bu yatırımcılar şimdi Salı günkü %11’lik ralli için bir tehdit oluşturuyor. Önümüzdeki günlerde daha yüksek seviyelerden kar almayı tercih edebilirler.

Dogecoin etrafındaki son hareketlilik Elon Musk’ın yeni süper uygulaması “X” ile bağlantılıydı. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, Dogecoin’in yeni uygulamada birincil ödeme olacağını tahmin ediliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1