Meme Coin Piyasasında Kritik Saatler: Satmak ya da Almak, Hangisi Doğru?

Shiba Inu, yaklaşık %10’luk yükseliş sonrası piyasa değerine göre ilk 100 token arasında en çok kazananlar arasında yer almayı başardı. Meme coin, erken işlem saatlerinde önemli 0,0001 dolar seviyesini aştı ve bu da artık daha yüksek hedefleri tutturmaya hazır görünen boğalara önemli bir destek sağladı. Öte yandan, Dogecoin fiyatı da sağlıklı bir toparlanmayı tetiklemesi beklenen konsolidasyonun dibine ulaşmış gibi göründüğü için güçlü bir yükselişe geçmeye hazırlanıyor.

Shiba Inu fiyatı, 0,00000919 dolarlık kritik seviyelerden sonra bir süre konsolide oldu ve sonrasında ilk kez bir yükseliş sürdürüyor. Satın alma hacmi dört kat artarak 2 trilyon dolardan 8 trilyon dolara yükseldi ve bu da iyi bir yükseliş için bir temel oluşturdu. Ancak, teknik veriler yakında düşüş eğilimine girecek gibi görünüyor ve bu da hafta sonu boyunca fiyatı biraz daha aşağı çekebilir.

shiba inu haberleri

Shiba Inu fiyatı, Haziran ayının ilk günlerinde yükselişe geçtiğinden bu yana sağlıklı bir yükselişi sürdürüyor. Meme coin fiyatı o zamandan beri parabolik bir toparlanma izliyor ve eğrinin boyun çizgisine yaklaşıyor. Bununla birlikte, bunu yapmak için, fiyat 0.00001 doların altındaki düşük desteği test etmek için küçük bir geri çekilme yaşayabilir.

Beklentiler, fiyatın bu eğri içerisinde kalmasını beklediğinden daha güçlü bir toparlanmayı öneriyor. Önde gelen diğer meme coin Dogecoin fiyatı da dik yükselişini sürdürerek güçlü kalmaya devam ediyor. Hacim önemli bir düşüş kaydetse de alım baskısı yüksek kalmaya devam ediyor. RSI olumlu kalmaya devam ederken, üst dirence doğru bir boşluk dikkat çekiyor.

meme coin haberleri

Meme coin’in üstteki grafiğinde de görülebileceği üzere fiyat paralel kanalın üst direncine yaklaşmaya devam ediyor. Bu formasyondan bir kopuş, düşüş etkisinin üzerinde bir yükselişi teyit edebilir. Bununla birlikte, düşüşün tersine dönme ihtimali şu anda daha az görünüyor ve bu nedenle kayda değer bir artış yakın olabilir.

Genel olarak, meme coin’ler artan hacimleriyle son zamanlarda önemli ölçüde dikkat çekmiştir. Bu nedenle, Dogecoin ve Shiba Inu büyük fiyat değişiklikleri geçiriyor ve önümüzdeki hafta sonu her iki popüler token için de çok önemli olabilir.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

source site-7