MediMarkt’tan büyük kampanya! CLUB üyelerine sepette özel indirimler sizleri bekliyor

Türkiye’nin en büyük elektronik eşya mağazası MediaMarkt, kampanyalara hız kesmeden devam ediyor. Akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, dizüstü bilgisayarlardan televizyonlara tüm elektronik ihtiyaçlarınızın adresi olan şirket, MediaMarkt CLUB üyelerine özel indirim kampanyasını başlattı. Buna göre, sepette 200 TL’den başlayan ve 2.500 TL’ye kadar ulaşan indirimler sizleri bekliyor. İşte ayrıntılar…

İhtiyaçlar sizde, CLUB’a özel indirimler MediaMarkt’ta!

MediaMarkt‘ın 22-24 Ağustos  Ağustos tarihlerinde geçerli olacak olan “İhtiyaçlar sizde, CLUB’a özel indirimler MediaMarkt’ta!” kampanyasını başladı. Tabletlerden dizüstü bilgisayarlara ve kulaklıklara kadar her zaman ihtiyacınız olabilecek çeşit çeşit ürünlerde kullanabileceğiniz indirimler sizi bekliyor.

MediaMarkt’ın bu kampanyasına öne çıkan ise bir ürün değil. İhtiyaçların kişiden kişiye değişken olduğunun farkında olan şirket, bunun yerine indirimlerle bizleri karşılıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, diledikleri ürünleri alırken, sepette ek indirimlerle karşı karşıya. O indirim tutarları ise şu şekilde:

  1. 5.000 TL ve üzeri alışverişe sepette 200 TL indirim!
  2. 10.000 TL ve üzeri alışverişe sepette 500 TL indirim!
  3. 20.000 TL ve üzeri alışverişe sepette 1.500 TL indirim!
  4. 35.000 TL ve üzeri alışverişe sepette 2.500 TL indirim!

source site-29