MANA ve Bu 4 Coin Ağustos’ta Sert Düşebilir!

Kripto piyasası, 13 Temmuz’un Ripple zaferinin ardından kilit destekler üzerinde zaman geçiriyor. Teknik analizler MANA, BTC, XRP ve LTC için kısa vadede daha fazla ‘zorluk’ öneriyor.

Decentraland (MANA), metaverse boğası sönerken yeni diplere yöneldi

MANA fiyatı geçen haftanın %5’lik düşüşü ardından 0,35 dolar desteğini ziyaret etti. Yield Guild Game’in (YGG) Binance destekli rallisi, yatırımcıları MANA dışındaki alternatiflere yöneltiyor.

Temmuz ayının sonuna doğru MANA, kullanıcı edinme oranında önemli bir gerileme yaşadı. Santiment raporu, trendin henüz azalmadığını ortaya koyuyor. Aşağıda gösterildiği gibi, Decentraland ağının kullanıcı edinme gelişimi, 24 Temmuz ile 6 Ağustos arasında 782’den 209 yeni cüzdan adresine %73 düşüş gösterdi.

Temel Ağ Büyümesi, günlük olarak oluşturulan yeni cüzdan adreslerinin sayısını toplayarak kullanıcı edinme oranını ölçer. Bu metrik, Decentraland GameFi ekosistemine katılan yeni kullanıcıların kabaca bir tahminini verir. Düşen bir ağ büyüme oranı, projeye yönelik ilgisizliği gösterir ve sonuç olarak fiyat açısından ayı hareketlerine yol açar. MANA için olumlu haber, boğaların kırık destekleri korumak için sıraya girmesi…

Boğalar MANA fiyatında 0,35 doları korumak için mücadele ediyor

Artan negatif fiyat momentumunun ortasında, MANA boğaları 0,35 dolarlık destek seviyesini korumak için stratejik hamleler yapıyor. Döviz Piyasası Derinlik grafiği, büyük yatırımcıların MANA fiyatının kritik 0,35 dolar seviyesinin altına düşmesini önlemek için zorlu bir satın alma duvarı oluşturduğunu gösteriyor.

Belirgin bir şekilde, boğalar şimdi mevcut fiyatlar civarında 6,73 milyon MANA satın almak için aktif siparişler verdi. Bu da yatırımcıların açtığı 4,43 milyon MANA satış emrinden çok daha ağır basıyor.

Ünlü Analist: MANA ve Bu 4 Coin Ağustos'ta Sert Düşebilir!

Yukarıda görüldüğü gibi, 2,3 milyon MANA’dan fazla piyasa talebi var. Bu da, Decentraland’ı terk eden yatırımcıların MANA üzerinde zararlı bir etkiye sahip olmayabileceği anlamına geliyor.

MANA için kritik destek 0,34 dolarda

Yukarıdaki on-chain metrikler göz önüne alındığında, 0,34 dolarlık destek seviyesi MANA boğaları için kritik olacak. Aşağıda görüldüğü gibi 1.630 adres, ortalama 0,34 dolar fiyatla 47 milyon MANA satın aldı.

Yine de Decentraland boğalarının, MANA’nın 0,40 dolar aralığının üzerine çıkması durumunda bir toparlanmayı tetikleme şansı oldukça yüksek. Bununla birlikte, maksimum 0,37 dolar fiyattan 36 milyon MANA satın alan 2.550 yatırımcı, fiyat eğilimini nötr tutacak. Bu arada, Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere MANA, SEC’in kırmızı listesinde yer alan projelerden biri.

Litecoin (LTC), ‘haberi sat’ olayının düşüşünü tecrübe ediyor

Litecoin için merakla beklenen halving etkinliği 2 Ağustos’ta gerçekleşti. IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, halving ardından Litecoin’in fiyatında kayda değer bir düşüş meydana geldi.

IntoTheBlock’un analizi, Litecoin’in son piyasa davranışına dair aydınlatıcı bir fikir sunuyor. İşlem gören coin’lerin ortalama elde tutma süresini gösteren ekteki grafik, LTC yatırımcılarının stratejik hareketlerini gösteriyor. Grafikteki önemli bir artış, uzun vadeli yatırımcıların varlıklarını biriktirerek veya elden çıkararak harekete geçtiğini gösteriyor.

Grafikte öne çıkan şey, halving ardından uzun vadeli LTC yatırımcılarının satış yaparak fiyat rallisini fırsat olarak görmesi. Ayrıca, halving ardından işlem gören LTC’lerin ortalama elde tutma süresi yaklaşık bir aya düştü. Bu eğilim, son zamanlardaki aşağı yönlü fiyat hareketinin, LTC satarak kayıplarını sınırlamak isteyen kısa vadeli hamillere atfedilebileceğini gösteriyor.

Şu an itibariyle, dolaşımda yaklaşık 73.518 milyon LTC var ve maksimum arz 84 milyonla sınırlı. Son halving olayıyla birleşen kontrollü arz, LTC’nin kıtlığı üzerinde önemli etkilere sahip. TradingView’e göre LTC şu anda 82 dolar bölgesine konsolide oluyor.

Ünlü analist Bitboy, BTC, SHIB ve XRP için Ağustos boyunca düşüş bekliyor

Yüksek takipçili kripto fenomeni Bitboy, Bitcoin ve Ripple’ın bu ay fiyat düşüşüne tanık olacağına inanıyor. Analiste göre, BTC fiyatının 25.000 dolara kadar düşme riski hala masada. Ayrıca, XRP fiyatının yeni yerel zirvelere yükselmeden önce 0,55 dolara geri dönebileceğini tahmin ediyor. Bitboy ayrıca yakın gelecekte Shiba Inu (SHIB) için düşüş eğilimi öngördü.

Teknik analizlerine göre, BTC kısa vadede küçük kazanımlar görebilir. Bununla birlikte, uzun vadeli projeksiyon düşüş eğilimini sürdürüyor. BTC, yılın başından bu yana %73’ten fazla değer kazandı ancak geçen ay düşüş eğilimi gösterdi.

Coinglass’tan alınan veriler, BTC kalıcı vadeli işlemlerine yönelik toplam açık faizin son 24 saat içinde %1,02 arttığını gösteriyor. Aynı dönemde short pozisyonların hacmi, long pozisyonları 300 milyon doların üzerine çıkardı.

XRP boğaları 0,55 doları bir kez daha savunmak zorunda kalabilir

Bu arada, XRP şu anda son 24 saatte %2,6’dan fazla düşüşle 0,61 dolardan işlem görüyor. BitBoy, fiyat hareketini tersine çevirmeden önce XRP’nin bu ay %9’a kadar düşerek 0. 55 dolara gerileyebileceğine inanıyor. Coinglass’tan alınan veriler, XRP kalıcı vadeli işlemlerindeki toplam açık pozisyonun son 24 saat içinde %2,25 azaldığını gösteriyor. Bu arada, merkezi kripto borsalarındaki XRP pozisyonlarının 24 saatlik long/short oranı 0,931’de geldi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1