LINK ve Bu 14 Altcoin ‘Son Dakika’ Ortaklıkları Duyurdu!

Son zamanlarda aralarında Chainlink’in de (LINK) yer aldığı bir dizi DeFi projesi önemli ortaklıklara imza attı. Blockchain oyun sektörü de daha güçlü bir Web3 için yoğun çaba gösteriyor. 15 altcoin projesinden sıcak ortaklık haberlerini bu yazıda bulabilirsiniz.

Chainlink (LINK) ve Matrixdock ortaklığı

Matrixport Group altında öne çıkan bir alt marka olan Matrixdock, Chainlink (LINK) Proof of Reserve (PoR) ile entegrasyonunu duyurdu. Matrixdock, tokenleştirme yoluyla gerçek dünya varlıklarına erişim sağlayan bir dijital varlık platformudur. Son gelişmede, tokenleştirilmiş Hazine Bonosu (T-Bill) teklifinin şeffaflığını artırmak amacıyla Chainlink (LINK) Proof of Reserve (PoR) entegrasyonunu tamamladı.

LINK fiyatı şu anda son 24 saate göre %7,5 yükseldiği 8.03 dolardan işlem görüyor. Bu esnada, haftalık kazancını %17 düzeyine çıkardı. LINK en son yeni bir protokol haberiyle çift haneli yükselmişti.

IOST ve Lifty ortaklığı

Kurumsal düzeyde Blockchain uygulama platformu olan IOST, Web3 oyun platformu olan Lifty ile ortaklığını duyurdu. İşbirliği, oyuncuları güçlendirmek ve Blockchain kabulünü artırmak için Lifty’nin şeffaf Blockchain analitiğinden ve yenilikçi Web3 pazarlama araçlarından yararlanmayı amaçlıyor.

İkilinin işbirliği, hem oyun hem de Blockchain sektörleri için büyük umut vaat ediyor. IOST, Lifty’nin şeffaf Blockchain analitiğini ve GamerScore pazarlama aracını entegre edecek. Böylece, Blockchain teknolojilerinin genel kabul görmesini geliştirmeyi hedefliyor. Bu hamle, oyunculara daha şeffaf ve güvenilir bir oyun ekosistemi sağlayacak. Aynı zamanda Web3 teknolojilerinin potansiyelini Blockchain meraklılarına ulaştıracak.

OKX Wallet ve DeFi Land ortaklığı

OKX Wallet, oyun temali DeFi projesi DeFi Land’i portföyüne dahil etti. DeFi Land, karmaşık merkezi olmayan finans evrenini çiftçilik simülasyona taşıyan bir oyunudur.

Ortaklık, oyuncuların OKX Wallet’ın web uzantısı ve Keşfet Portalı aracılığıyla DeFi Land oyununa doğrudan erişmelerini sağlıyor. Özellikle, hem mobil hem de web platformlarında bulunan bu portal, 10.000’den fazla dApp, Blockchain tabanlı oyunlar, NFT’ler, DEX’ler ve diğer çeşitli temel araçlardan oluşan etkileyici bir koleksiyon sergiliyor.

OKX Wallet ve Trait Sniper ortaklığı

Bir diğer ortaklıkta OKX Wallet, NFT analiz aracı ve ticaret platformu olan Trait Sniper ile işbirliğini duyurdu. İki platformun entegrasyonu, kapsamlı NFT analizleri ve sorunsuz ticaret deneyimleri sağlıyor. Trait Sniper’ın benzersiz özelliği, NFT koleksiyonlarını tarayan analizi botunda yatmaktadır. Bu entegrasyonla, OKX Wallet kullanıcıları artık çok çeşitli son teknoloji NFT analizlerine erişebilecekler.

TaskOn ve Manta Pacific ortaklığı

DeFi alanında çözümler sağlayan TaskOn, Manta Pacific ile başarılı bir şekilde entegre oldu. Bu stratejik ittifak, Web3 girişimlerinin büyümesini önemli ölçüde artırmaya hazırlanıyor. Ayrıca, onları marka görünürlüğünü artıran ve daha geniş bir kullanıcı tabanını çeken etkili tanıtım kampanyaları başlatma konusunda güçlendiriyor.

Plexus ve XY Finance ortaklığı

Popüler cross-chain DEX platformu Plexus, XY Finance ile bir ortaklık başlattı. Bu iş birliğine dahil olarak Plexus, XY Finance köprüsünü entegre edecek. Plexus’un resmi Twitter hesabında platform, ilgili işbirliğinin cross-chain değişim durumunda esnek işlevsellik sunacağını açıkladı.

Plexus’a göre ortaklık, çeşitli projelere benzersiz erişime izin verecek. Ayrıca, bunun varlık yönetiminin verimliliğini artıracağını da sözlerine ekledi.

Daisie ve NEAR Foundation ortaklığı

Daisie, hızla gelişen Web3 dünyasında içerik oluşturucuları desteklemeyi amaçlayan NEAR Foundation ile işbirliği yapıyor. Bu ortaklık, Blockchain ve AGI gibi dönüştürücü teknolojilerin sanat ve teknoloji arasındaki bağlantıyı yeniden tanımlamasıyla ortaya çıkıyor.

Crypto.com ve Line ortaklığı

Kripto para borsası Crypto.com, borsasının Asya-Pasifik’teki varlığını büyütmek için bir anlaşmada Japon mesajlaşma uygulaması Line ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Basın açıklamasına göre, Line’ın aylık yaklaşık 200 milyon aktif kullanıcıdan oluşan geniş ağını kullanmayı planlıyor.

İki şirket ayrıca kripto ödeme tekliflerini ve NFT entegrasyonlarını güçlendirmek gibi iş fırsatlarını keşfetmeyi planlıyor. Crypto.com, Japonya’yı ve daha geniş APAC bölgesini mükemmel büyüme potansiyeline sahip pazarlar olarak görüyor. Şimdiden önemli kripto topluluğunun ilgisini çekmeye başladı.

Palau hükümeti ve Ripple ortaklığı

Palau Maliye Bakanlığı FinTech Proje Yöneticisi Jay Hunter Anson, XRP Ledger’da (XRPL) kullanılan Palau stablecoin’in (PSC) canlı bir tanıtımını paylaştı. Halkın stablecoin’i tıpkı fiat para birimini kullandıkları gibi dijital bir cüzdanda kullanabileceklerini vurguladı. ABD Doları destekli bir stablecoin olan Palau stablecoin, dolar ile aynı değere sahip. Halkın doları bir e-cüzdan ile harcamasına izin verecek.

Deloitte ve Chainalysis ortaklığı

İngiltere merkezli dolandırıcılık ve mali suç danışmanlık hizmetleri şirketi Deloitte, Chainalysis ile ortaklık kurdu. Ortaklık sayesinde, Chainalysis’in Blockchain veri setleri, analitik yazılımı ve eğitim programları, Deloitte’un müşterilerine yardımcı olacak. Chainalysis, bu ortaklığın asıl amacın daha fazla kuruluşun Blockchain teknolojisini benimsemesine yardımcı olmak olduğunu açıkladı. Ayrıca işbirliği, kolluk kuvvetleri, finansal kurumlar ve düzenleyiciler dahil olmak üzere şirketlerin ortak müşterilerine yöneliktir.

Blumer ve NEAR Foundation işbirliği

Bir diğer gelişmede NEAR Foundation, Kolombiya’nın önde gelen Web3 sosyal platformu Blumer ile işbirliğini açıkladı. Bu ittifak, yeni bir sosyal medya çağının doğuşuna işaret ediyor.

İkili, kullanıcı gizliliğini, ücretini ve öğrenimini vurgulayarak geleneksel normları sorgulamayı amaçlıyor. Bu ortaklık, yalnızca kullanıcı odaklı bir yaklaşımı teşvik etmekle kalmayacak. Aynı zamanda Latin Amerika için daha geniş, kapsayıcı bir dijital ufuk öngörüyor.

REI Network ve Fortify Crypto ortaklığı

EVM uyumlu Blockchain platformu REI Network, AlphaGPT ile işbirliğini duyurdu. REI ekibi, kripto dünyasının inovasyon ve en son teknolojilerin entegrasyonu ile hızlı bir evrime tanık olduğunu belirtti.

İşbirliği müşterilere ek ticaret fırsatları sağlayacaktır. Ek olarak, ortaklık, hem profesyonel hem de yeni kullanıcılar için alım satım deneyimini basitleştirerek tüketici dostu bir arayüz sunuyor. Ayrıca REI Network, bunun her iki taraf için de daha geniş bir tüketici kitlesini çekeceği beklentisini de dile getirdi.

EOS Network ve Block.one ortaklığı bozuldu

EOS Network Foundation (ENF), ERC-20 token’in yaratıcısı ve orijinal satıcısı Block.one’a karşı 1 milyar doları koruyamadığı iddiasıyla yasal işlem başlatma niyetini açıkladı. Dava açma kararı, ENF’nin paydaşlarla ilişki kurmaya ve Block.one’un vaatlerinden sorumlu tutulmasını sağlamaya yönelik kapsamlı çabalarının ardından geldi. ENF’nin Kurucusu ve CEO’su Yves La Rose tarafından kaleme alınan bir kamu mektubunda kuruluş, topluluk üyelerinin Block.one’un iddia edilen uyumsuzluğunun ele alınması çabalarına katılabilecekleri üç farklı yolu özetledi.

Sui Foundation, MovEx ile ortaklığının feshedildiğini duyurdu

Bir diğer ayrıtlık haberinde, Sui Vakfı, ortağı MovEx’in Sui ekibinden aldığı 2. 5 milyon SUI tokeni üç işlemde farklı cüzdanlara taşıdığını tespit ettiğini bildirdi. MovEx, token kilitleme protokolünü ihlal ederek elindeki SUI’leri usulsüzce kullandı. Buna dayanarak Sui Vakfı, MovEx ile işbirliğini sonlandırdı. MovEx artık SUI almayacak ve artık DeepBook’un ana geliştiricisi değil.

Kriptokoin.com olarak özellikle altcoin piyasasından günün öne çıkan diğer haberlerine bu yazıda yer verdik.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1