Kripto Para Borsası Mamoru’dan Yeni Kullanıcılara 1.000 TL Hediye: Son Fırsat!

Kripto para borsası Mamoru, “Yeni Kullanıcı Festivali” kampanyası kapsamında yeni üyelerine 1.000 TL hediye edeceğini duyurdu. 

2 yıldan uzun süredir Türkiye’de Türk lirası ve RFQ modeli ile işlem kolaylığı sunan komisyonsuz kripto para borsası Mamoru web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, yenilenen marka imajı ile birlikte ilk kampanyasını duyurdu.

Borsa, “Yeni Kullanıcı Festivali” kampanyası ile yeni nesil yatırım dünyasında aktif yatırımcı olmak isteyen herkesi Mamoru’ya kayıt olmaya davet ediyor. Mamoru bu kapsamda, 8-15 Eylül 2023 tarihleri arasında borsaya kayıt olan yeni kullanıcıların yapacakları ilk 10.000 Türk lirası yatırımlarına ekstra 1.000 Türk Lirası hediye edecek.

Borsa halihazırda onlarca kripto parayı bünyesinde barındırıyor ve Türk Lirası (TRY) paritesinde hizmet veriyor.

İlk gelen alır sistemine göre düzenlenen kampanya, Mamoru’ya yeni kayıt olan ve kampanya koşullarını sağlayan ilk 1.000 kullanıcı için geçerli olacak.

Detaylar için tıklayın.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

source site-9