Kripto Para Analiz Şirketi Santiment, Chainlink’te (LINK) Yeni Gelişen Veriye Dikkat Çekti

Bazı analistlere göre Chainlink (LINK), daha önce uyuyan cüzdanlardan coin hareketi ve balina birikimi nedeniyle yükseliş sinyalleri veriyor olabilir.

Kripto para analiz şirketi Santiment’e göre Chainlink, altı hafta içindeki en büyük uyuyan coin hareketinin ardından alarm veriyor. Bu durum, cüzdanlardaki ortalama coin bulunma sürelerinin gençleştiği anlamına geliyor ki analistlere göre bu da piyasa değeri büyümesiyle ilişkili bir senaryo.

Öte yandan, kripto para analisti Ali Martinez, Chainlink’in yaklaşık 29.000 adresin 295 milyon LINK satın aldığı 6.63 ila 6.88 dolar arasında güçlü bir destek oluşturduğuna dikkat çekti.

Analiste göre LINK bu seviyenin üzerinde kaldığı sürece, zincir üzerindeki veriler ileride büyük bir direnç engeli olmadığını gösterdiğinden, güçlü bir yükseliş hissi bulunuyor.

Martinez ayrıca en büyük LINK balinalarından bazılarının Chainlink’in güçlü desteğini fark etmiş göründüğünü ve daha agresif bir şekilde birikim yaptıklarını gözlemledi. Yalnızca son iki hafta içinde balinalar, yaklaşık 91 milyon dolar değerindeki 13 milyon LINK satın aldı.

Ancak Martinez, zincir üzerindeki verilerin son üç hafta içinde ağ faaliyetlerinde bir düşüş olduğunu göstermesi nedeniyle, bir kırılma bekleyen yatırımcıların daha fazla beklemeleri gerekebileceği konusunda da uyardı.

Büyük işlemlerin yani 100.000 doların üzerindeki işlemlerin sayısı 527’den 118’e düştü. Bu da piyasada daha az alım baskısı ve momentum olduğunu gösteriyor. Martinez, bu metrikteki yükseliş yönlü bir kırılım olabileceği şeklinde yorumladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4