Japonya’dan Onay Aldı! Fiyatı Sıçradı

Popüler altcoin EOS, Japonya’nın kripto düzenleyicisi Japon Sanal ve Kripto Varlık Borsası Birliği’nden “whitelist” onayı alarak yolculuğunda önemli bir kilometre taşına ulaştı. Bu durum, altcoin fiyatında bir yükselişe neden oldu. İşte detaylar…

Altcoin EOS, Japonya’dan onay aldı

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere popüler ve eski altcoin’lerden olan EOS, önemli bir gelişmeyle gündeme geldi. Bu gelişme, EOS’un ülke içindeki düzenlenmiş borsalarda Japon yenine karşı işlem görmesine olanak tanıyarak kripto para biriminin Asya pazarına açılımı için çok önemli bir adımı işaret ediyor. Onay aynı zamanda EOS’u, Japon borsalarında işlem görebilen Bitcoin, Ethereum gibi seçkin birkaç kripto para arasında konumlandırıyor. Bu nedenle Japonya’daki bu gelişme, EOS fiyatını yüzde 10 kadar yükseltti. Coin’in fiyatındaki değişim aşağıdaki şekilde:

EOS’un gelişiminin arkasındaki itici güç olan EOS Network Foundation (ENF), CEO Yves La Rose’un Asya pazarına girmenin önemini vurgulamasıyla bu başarıyı kutladı. La Rose, Asya’nın blockchain tabanlı oyun ve GameFi dünyasında önemli bir konuma sahip olduğunu ve EOS’un bölgede varlık göstermesini stratejik bir hamle haline getirdiğini vurguladı. ENF CEO’su ayrıca, Asya’nın oyun fikri mülkiyetlerinin tokenizasyon için olgunlaştığını ve Blockchain teknolojisi ile oyunun potansiyel bir yakınsamasına işaret ettiğini açıkladı.

EOS ticareti, Eylül ayında başlayacak

EOS’un Japon borsalarına dahil edilmesi, iyi düzenlenmiş bir kripto para borsası olan BitTrade’in yen karşısında EOS ticareti için platform sağlamasıyla Eylül ayında başlayacak. Bu başarı, EOS’un uyumluluk ve düzenleyici standartlara olan bağlılığını yansıtmakta. Zira JVCEA’dan onay alınması, kripto para biriminin düzenleyici çerçeveye bağlı kalma konusundaki kararlılığının altını çizmekte. Japonya Başbakanı Fumio Kishida da Web3‘ün dönüştürücü potansiyeline olan desteğini dile getirerek onu toplumsal değişim için bir katalizör ve yeni bir kapitalizm biçimi olarak tanımladı. Bu, Blockchain teknolojisine ve geleneksel finansal bağlamların ötesindeki uygulamalarına yönelik artan ilgiyle uyumludur.

Ünlü Borsa SHIB ve Bu Altcoin İçin Listeleme Müjdeledi!

EOS’un yolculuğu düzenleyici onayla sınırlı kalmıyor; özellikle oyun endüstrisinde sağlam Blockchain çözümleri arayan seçkin işletmeler ve geliştiricilerle bağlantıları teşvik etme alanına uzanıyor. EOS Network Foundation, EOS ağındaki uygulamaların ve oyun ürünlerinin geliştirilmesi için şimdiden 20 milyon dolar ayırdı ve bu da ağın ekosisteminde inovasyon ve büyümeyi teşvik etmeye yönelik yenilenmiş bir odaklanmaya işaret ediyor. EOS, Japon pazarında zemin kazanırken, beyaz liste onayı, çeşitli sektörlerde daha geniş çapta benimsenme ve entegrasyon için bir basamak görevi görüyor. Kripto para biriminin önemli bir ilk para arzından (ICO) mevcut konumuna uzanan yolculuğu, evrim, yenilik ve uyumluluk konusundaki kararlılığını göstermektedir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1