İşte Satın Alma Fırsatı Sunan 5 Mavi Çipli Altcoin!

Ünlü analist Altcoinbuzz satın alma fırsatı sunan 5 mavi çipli altcoin için yorumlar yapıyor. Analistin yorumlarına hep birlikte bakalım.

Altcoin Bitcoin Cash (BCH)

2017’de orijinal Bitcoin’in (BTC) hard forkundan ortaya çıkan Bitcoin Cash (BCH) dikkat çekiyor. Buna göre BCH, ölçeklenebilirlik sorunlarının üstesinden gelmeyi amaçladı. Hızlı ve uygun maliyetli işlemleri kolaylaştırmaya odaklanan BCH o zaman bir hamle yaptı. Buna göre aynı anda daha fazla işlemi barındırmak için blok boyutlarını artırdı. Diğer taraftan bu tasarım onu mikro ödemeler ve günlük işlemler için cazip bir seçenek haline getiriyor.

Özellikle Bitcoin Cash, geleneksel itibari para birimlerine dijital bir alternatif olma potansiyeline sahip. Hızlı işlemleri söz konusu. Ayrıca BTC’ye kıyasla daha düşük ücretleri, onu gerçek dünya işlemleri için uygun hale getiriyor. Çevrimiçi tüccarlar ve işletmeler tarafından altcoin BCH entegrasyonu önemli. Bu da, müşterilere kripto para birimlerini harcamak için sorunsuz bir deneyim sağlıyor.

Altcoin Polygon

Eskiden MATIC Network olarak bilinen altcoin Polygon, Layer 2 ölçeklendirme çözümleri sunuyor. Böylece Ethereum’un ölçeklenebilirliğini ve yüksek işlem ücretlerini ele alıyor. Ethereum ana ağına bağlı yan zincirleri kullanarak daha hızlı ve daha uygun maliyetli işlemler sağlıyor.

Altcoin Polygon’un odak noktası var. Ethereum’un ekosistemini güçlendiren merkezi olmayan uygulamaların (dApps) ve akıllı sözleşmelerin geliştirilmesine kadar uzanıyor.

Litecoin

Dijital gümüş olarak da isimlendirilen altcoin Litecoin, daha hızlı blok oluşturma süreleri ve farklı bir hash algoritması ile öne çıkıyor. Buna göre verimliliğe ve hafif işlevselliğe yönelik olarak tasarlanan Litecoin, daha hızlı işlem onayları sunuyor. Dijital bir değişim aracı olarak LTC, eşler arası bir para birimi olarak potansiyel sergiliyor.

altcoin

SpinFi

Altcoin Near protokolü üzerine inşa edilmiş merkezi olmayan bir borsa (DEX) olan SpinFi, spot ışığı dördüncü seçimimiz. Diğer taarftan kalıcı ve opsiyon sunma kabiliyetiyle SpinFi, yenilikçi teklifleriyle öne çıkıyor. Buna göre DEX kısa süre önce Haziran 2023’te Polygon’un zkEVM zincirinde faaliyete geçerek erişim alanını genişletti. Ayrıca Ağustos 2023 için planlanan yaklaşan SPFI token satışı, proje için önemli bir kilometre taşı. Belirli tarihler henüz açıklanmamış durumda. Ancak, icodrops’a göre halka açık satış fiyatının token başına 0,05 ABD doları olması söz konusu.

Clip Finance

Altcoin Clip Finance, zincirler arası getiri ürünleri için bir altyapı katmanı olarak öne çıkan beşinci seçimimiz. Çok zincirli DeFi getiri stratejilerine bakan Clip Finance, tek tıkla çözüm sağlıyor. Diğer taraftan henüz ilk aşamalarında olmasına rağmen Clip Finance, DeFi ortamını düzene sokmayı hedefliyor.

altcoin

Yakın zamanda faaliyete geçmesine rağmen altcoin Clip Finance önemli adımlar atıyor. İyi yapılandırılmış web sitesi, şeffaf ekibi ve hızla büyüyen sosyal medya varlığı ile meşruiyet sergiliyor. Diğer taraftan projenin potansiyeli de var. Ayrıca kriptokoin.com olarak baktığımızda bu da onu DeFi dünyası için heyecan verici bir olasılık haline getiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1