Insider Trading mi? Dip Avcıları Bu 4 Altcoin’e Koştu!

Dip fiyat seviyelerini kovalayan traderlar dört altcoin için harekete geçiyorlar. Bakalım hangi kripto para birimleri var?

Altcoin CRV ilk sırada

Santiment raporu, balinaların son iki hafta içinde altcoin Curve Finance (CRV) tokenlerini biriktirdiğini gösteriyor. Buna göre 10 bin ila 100 milyon CRV tokenine sahip cüzdan adreslerinin toplam arzdaki payları %33’ten %41’e geldi. Rapor, son zamanlarda gerçekleşen ve ikisi borsa adresleri arasında olmak üzere büyük işlemlere vurgu yapıyor. Bu işlemler neticesinde potansiyel CRV dump hareketi konusunda uyarıda bulunuyor. Ayrıca olası satış baskısına işaret ediyor.

Şu an itibariyle altcoin CRV, son 24 saat içinde %1,07’lik bir fiyat düşüşü yaşadı. Buna göre 0,6064 dolardan işlem görüyor. Rapor ayrıca, kripto paranın günlük işlemlerinde son zamanlarda dalgalanmalarla karşılaştığını ortaya koyuyor. Dalgalanmaya rağmen, CRV’nin haftalık performansının fiyatta %5,58’lik bir artışla olumlu kalmaya devam ettiğine işaret ediyor.

Altcoin Cardano birikimi

Santiment, 10.000 ila 100.000 dolar değerinde altcoin Cardano (ADA) tutan kripto cüzdanlarının neredeyse bir yıl içinde en büyük miktarda ADA biriktirdiğini bildirdi. Balinalar Mayıs ayından bu yana ADA varlıklarına 116,1 milyon dolar ekledi.

Ayrıca altcoin ADA için işlem hacmi 67 milyar doların üzerine çıktı. Bu varlıklı yatırımcılar, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından bir menkul kıymet olarak statüsü hakkında dile getirilen endişeler nedeniyle Haziran ayında 0,37 dolardan 0,26 dolara düşen ADA’nın indirimli fiyatından yararlanıyor. Şu an itibariyle Cardano, son 24 saatte %2,22’lik bir artışla 0,30 dolardan işlem görüyor.

Axie Infinity’nin (AXS) meraklıları kapıda

Axie Infinity‘nin (AXS) fiyatı 5,60 doların altına kısa bir düşüş yaşadı. Ardından %7 oranında toparlanarak 6 dolarlık dönüm noktasını test etti. On-chain veriler, düşüş eğilimindeki satışların durulduğunu gösteriyor. Ayrıca uzun vadeli yatırımcıların duyarlılığının bir ölçüsü olan altcoin AXS Ortalama Coin Yaşının yeniden yükselişe geçtiğine işaret ediyor. Bu da yatırımcıların, özellikle bir sonraki token kilidini açma etkinliğine 70 gün kala, satış yapmadan önce daha yüksek kazanç beklentisiyle tokenlerini daha uzun süre ellerinde tuttuklarını gösteriyor.

Axie Infinity’deki balina yatırımcıları, son fiyat geri çekilmesi sırasında birikim yapıyor. Ellerinde 100.000 ila 1 milyon AXS token tutan balinalar var. Bunlar, 26 Temmuz ve 11 Ağustos tarihleri arasında cüzdanlarına 1,51 milyon altcoin AXS token ekledi. Ayrıca 9 milyon dolarlık yeni yatırım yaptı. Uzun vadeli sahipler ve balina yatırımcıları arasında artan güvenin AXS için yükseliş ivmesi yaratması bekleniyor.

Balinalar PEPE topluyor

Özellikle kayda değer bir balinanın eylemleri var. Balina nedeniyle, PEPE tokenlerinin son zamanlardaki hareketine önemli miktarda dikkat çekiliyor. Bu balina, yalnızca üç günlük bir süre içinde yaklaşık 1,61 milyon dolara eşdeğer olan 1,29 trilyon PEPE tokeni elde etti. Aynı balina kısa bir süre önce Wintermute Trading’den yaklaşık 604.000 dolar tutarında 486 milyar altcoin PEPE token daha elde etti. Böylesine büyük ve hızlı alımlar, kripto topluluğu içinde spekülasyonlara yol açıyor. Ayrıca bu davranışın içeriden öğrenenlerin ticaretinin bir göstergesi olup olmadığı sorgulanıyor.

Altcoin

Yaşanan hareketliliğe rağmen, altcoin PEPE henüz 21 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) direnç seviyesini aşamadı. Buna göre bu da token fiyatının ilerlemesi için zorlu bir engel teşkil ediyor. Bu zorluk, PEPE için mevcut düşük işlem hacmiyle daha da işleri kötüleştiriyor. Diğer taraftan kriptokoin.com olarak baktığımızda tokenin direncin üstesinden gelmek için gerekli ivmeyi toplamasını zorlaştırıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2