FTX Transferlere Başladı! Altcoin’ler Hareket Etti!

İflas eden kripto para borsası FTX ile bağlantılı cüzdanlar geçtiğimiz saatlerde harekete geçti. Raporlara göre iki özel altcoin için transferlere başladı.

FTX cüzdanlarında hareketlilik başladı

Kasım 2022’de çöken borsa geçtiğimiz ay Galaxy Digital’in uzmanlığında geri ödemeler için somut bir adım attı. Son dakika gelişmesine göre şimdi FTX ile bağlantılı cüzdanlar altcoin transfer ediyor.

Sosyal medyada dolaşan ekran görüntüsüne göre FTX, tamamı Wormhole Bridge üzerinde bulunan Chainlink’ten (LINK) MATH tokenlerine ve kendi tokeni FTT’ye kadar çeşitli altcoin’leri taşıdı. FTX token transferlerinden bazıları diğer ağları da cross-chain olarak kullanıyor. Colin Wu’da borsa ile bağlantılı LINK, SUSHI, LUNA ve YFI transferleri bildirmişti.

Wu, devam eden transferin 31 Ağustos’ta başladığını kaydetti. Borsa şu ana kadar 10 milyon dolar değerinde altcoin transfer etti. Arkham’dan elde edilen veriler, FTX portföyünün 675 milyon dolardan fazla kriptoya sahip olduğunu gösteriyor. Yerel token FTT, 259,65 milyon dolarla en yüksek FTX rezervi olmaya devam ediyor. FTX’in ikinci en yüksek kripto rezervi, amiral gemisi kripto para biriminde 100,57 milyon dolar depolanan Bitcoin’dir.

Borsanın rezervlerinde hangi altcoin’ler kaldı?

Arkham’ın raporuna göre FTX ayrıca 17,30 milyon dolar değerinde Ethereum (ETH) sahibi. Bu borsanın en büyük 7. kripto rezervini temsil ediyor. Son transferde yer alan LINK, SUSHI, LUNA ve YFI, FTX’in rezervlerinin daha küçük bölümünü oluştutuyor.

FTX, beklenmedik çöküşünden bu yana yeniden canlanma yolunda birkaç adım attı. Bazı kripto kullanıcıları son fon transferini buna bağlayabileceklerini düşünüyor. İflas eden borsadaki sayısız müşteri çok fazla para kaybetti. Ancak bazı kullanıcılar, farklı bir isimle yeniden lansmanın bazı mağdurları talihsiz çöküşten kurtarabileceğini söylüyor.

Son zamanlarda, FTX, kripto rezervlerini korumaya ve satmaya yardımcı olması için ABD’li kripto şirketi Galaxy’yi danışman olarak işe aldı. Raporlara göre Bitcoin ve Ether’in yönetimi, FTX’in satıştan önce olumsuz fiyat hareketlerine maruz kalmasını azaltacak. Kriptokoin.com olarak ayrıntılara bu yazıda yer verdik.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1