friend.tech’de 100 Binden Fazla Kullanıcının Kripto Para Adresi ve Twitter Adı Sızdı!

Son günlerin en popüler merkeziyetsiz sosyal platformu friend.tech’in 101 binden fazla kullanıcısının bazı bilgileri internete sızdı.

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Yearn Finance’ın (YFI) geliştiricilerinden Banteg, 101.183 friend.tech kullanıcısının Ethereum (ETH) adresleri ve Twitter kullanıcı adları da dahil olmak üzere birçok bilgisini internete sızdırdı.

Banteg, friend.tech platformunda yer alan kullanıcıların Twitter ve Ethereum adreslerini içeren bir belgeyi GitHub’da yayımladı. Banteg ayrıca bilgileri yayınlamasının yanı sıra kullanıcıların friend.tech’e üye olurken verdikleri izinler sayesinde platformun kullanıcılar adına paylaşım yapabileceğini de öne sürdü:

101.183 kişi, friend.tech’e kendileri adına paylaşım yapabilmesine izin verdi.

Geliştirici, söz konusu açıklamayı 100 binden fazla kişinin bilgilerini yayınladıktan sonra yaptı.

Sızan Ethereum adreslerinin, friend.tech’e ilk aşamada Coinbase’in katman-2 ağı Base ağı üzerinden gönderilen ETH’ler sayesinde öğrenildiği düşünülüyor.

Son dönemde herkesin konuştuğu sosyal platform, kazandığı günlük gelir ile dikkat çekmişti. Friend.tech, 24 saatlik ağ gelirleri ile Bitcoin (BTC) ve Uniswap (UNI) gibi devleri dahi geride bırakmıştı.


source site-9