Forza Horizon 6 yakında geliyor!

Microsoft‘un yayınladığı bir iş ilanı Forza Horizon 6’nın yakında geleceğini işaret etti. Forza Horizon serisinin beklenen oyunu Forza Horizon 6, çok yakında yarış oyunu sevenlerle birlikte olacak. İşte tüm detaylar.

2024 yılında mı gelecek?

Turn 10 Studios tarafından geliştirilen Forza Horizon serisi, yarış oyunu tutkunlarının vazgeçilmezi haline geldi. Özellikle Forza Horizon 4 ile yeni bir çağ açan şirket, Forza Horizon 5 ile yarış tutkunlarını seriye bağımlı bıraktı. Şimdi ise gözler serinin yeni oyunu Forza Horizon 6’da.

Yaklaşık üç yılda bir seriye yeni bir oyun ekleyen şirket, serinin dördüncü oyununu 2018 yılında çıkarmıştı. Aradan geçen üç yılın ardından 2021 yılında Forza Horizon 5 ile karşımıza çıkan Turn 10 Studios, görünüşe göre çok yakında Forza Horizon 6 ile karşımıza çıkacak. Zaten Microsoft‘un web sitesindeki iş ilanı da bunu doğrular nitelikte.

Microsoft, Windows 11’de Google kullanmanızı istemiyor!

Microsoft, Windows 11’de Google kullanmanızı istemiyor!

Microsoft, Google Chrome kullanıcılarına Bing reklamları göstermeye başladı. Windows 11’de görünen reklamlar büyük tepki topladı.

Bugün Microsoft’un web sitesinde bir iş ilanı gözüktü. Turn 10 Studios için paylaşılan bu ilanda proje yönetiminden sorumlu bir yönetici aradıkları belirtildi. Özellikle önemli projelerde rol alacak olan bu yeni yöneticinin Forza Horizon 6 projesinin de başında olacağı aşikar. Zaten serinin tutkunları da bu iş ilanının Horizon 6 için özel olarak yayınlandığını söylüyor.

Seriyi yakından takip edenler Microsoft’un bu iş ilanını Forza Horizon 6’nın geleceğine bir işaret olarak görüyor. Ancak bu ilan olmasa da Forza serisinin yeni oyununun 2024 yılında geleceği belli gibi duruyor.

Siz Forza Horizon 6 için ne düşünüyorsunuz? Sizce bu yeni oyunda ne gibi maceralara atılacağız? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

source site-28