Evernode, Ripple (XRP) Kullanıcıları İçin Bir Airdrop Duyurusu Yaptı: İşte Ayrıntılar

SEC’e karşı zafer elde eden Ripple (XRP) cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Gemini borsasında listelenen XRP için airdrop müjdesi geldi.

Bu noktada akıllı sözleşmeleri Hooks aracılığıyla XRP Ledger’a getirmeyi amaçlayan katman 2 ağı Evernode XRP kullanıcıları için airdrop duyurusunda bulundu.

“Evers” isimli token piyasaya sürüldüğünde uygun XRP sahiplerine 5.160.960 Evers dağıtmayı planladıklarını belirten Evernode ekibi, airdrop programının iki adımda gerçekleşeceğini söyledi.

“Piyasaya sürüldüğünde, uygun XRP sahiplerine 5.160.960 Evers dağıtmayı planlıyoruz.

Airdrop, iki aşamalı bir süreci içerecektir.

Ana ağdaki XRP varlıklarının anlık görüntüsü ve ardından, sahiplerinin ana ağdaki XRP varlıklarına dayalı olarak Hooks yan zincirindeki uygun hesaplara airdrop dağıtımı.

XRP varlıklarının anlık görüntü tarihi olarak 1 Eylül Cuma 18:00 AEST’yi seçtik.

Herhangi bir airdrop talebinde bulunmak için, XRP sahiplerinin XRP’lerini bir borsa yerine doğrudan Hooks zinciri üzerinde tutmaları gerekir.

Son olarak airdropun bir hediye olduğunu hatırlatmak isteriz. Elimizden gelenin en iyisini yapacak olsak da, airdrop sonucu Ever alacağınıza ya da Ever sayısı konusunda hiçbir şekilde söz/garanti vermiyoruz.”

*Bu proje henüz tam olarak ortaya çıkmamıştır. Yatırımcıların projeyi dikkatlice araştırması önerilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4