Ethereum Balinası Altcoin HOOK Sattı

Bitcoin ve altcoin dünyası son zamanlarda durgun hareketler söz konusu. Piyasa yükseliş ve çöküş öncesi hep böyle durgunluk yaşıyor. Kripto paraların dinamik dünyasında yatırımcılar, önde gelen dijital varlık Bitcoin’in (BTC) hareketlerini yakından izliyor. Bununla birlikte, Bitcoin’in 25.000 ila 27.000 dolar aralığındaki uzun süreli konsolidasyon dönemi can sıkıyor. Kripto sektöründeki küçük yatırımcıların coşkusunu azaltmaya başlıyor. İşte böyle bir dönemde bir Ethereum balinasının satışı gündeme geldi. Detaylara bakalım.

Balinalar altcoin fırsatlarından yararlanıyor

Yakın zamanda Bitcoin, birçok altcoin üzerinde dalgalanma etkisi yaratan kayda değer bir fiyat artışı yaşadı. Bitcoin’in değerindeki bu artış, daha geniş kripto para piyasasına olan ilginin yenilenmesine yol açtı.

Saygın bir veri sağlayıcısı olan Spot On-Chain, HOOK adlı bir altcoin ile ilgili önemli bir gelişme bildirdi. HOOK’un fiyatındaki yüzde 20’lik artışın ardından, bir kripto para balinası hızla harekete geçti. Spot On-Chain’in resmi Twitter hesabına göre, balinanın stratejik hamlesinin ayrıntıları var.

Buna göre Balina 0x34d, sadece 2 saat önce Binance’te ortalama 0,91 dolar fiyattan 1,08 milyon dolara denk gelen 1,185 milyon HOOK sattı. Bu karar HOOK’un son 24 saat içinde %20’lik etkileyici fiyat artışından kaynaklandı. Şu anda balina, 1,22 milyon dolar değerinde 1,27 milyon altcoin HOOK tutuyor. Ayrıca bunları Hooked Protocol aracılığıyla stake etmiş durumda. Balinanın HOOK’tan elde ettiği tahmini toplam kâr 217.000 dolar.

HOOK için uzun vadeli perspektif

HOOK’un fiyatında süregelen yükselişe rağmen, piyasa analistleri yukarıda bahsi geçen balinanın elindeki varlıkları elden çıkarma ve satma ihtimalinin düşük olduğuna inanıyor. Buna göre bu bakış açısı, balinanın HOOK ile uzun vadeli bir yatırım stratejisi için konumlandığını göstermektedir. Diğer taraftan kriptokoin.com olarak baktığımızda balinanın hamlesi dinamik bir kripto manzarasına işaret ediyor. Bu dinamik piyasa içerisinde de yatırımcılar önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bu adımlar içinde de en çok balinaların hareketleri dikkat çekiyor.

En Büyük 2. Ethereum Balinasının Kimliği Ortaya Çıktı!

Kripto para piyasası, yatırımcıların hem Bitcoin hem de altcoin projeleri tarafından sunulan fiyat hareketlerine ve fırsatlara hızlı bir şekilde yanıt vermesiyle oldukça dinamik olmaya devam ediyor. Bitcoin’in konsolidasyonu küçük yatırımcılar için zorluklar yaratıyor. Diğer taraftan altcoin değerlerindeki kayda değer artışlar kripto para balinalarının dikkatini ve stratejik eylemlerini çekiyor. Kripto dünyası gelişmeye devam ederken, yatırımcılar tetikte olmalı. Ayrıca değişen piyasa koşullarına uyum sağlamalıdır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2