Ekip Harekete Geçti! Türklerin Aldığı Metaverse Coin Düştü!

Kripto para dünyasında bir metaverse coin ile ilgili olarak önemli gelişmeler var. Detaylarına hep birlikte bir bakalım.

Token ekibi milyonlarca değerinde metaverse coin IMX talep ediyor

Metaverse coin Immutable’ın (IMX) token ekibi hamle yaptı. Token Unlocks tarafından bildirildiği üzere, 17,1 milyon dolar değerinde IMX tokeni talep etti. IMX şu anda 24 saatlik hafif bir kayıpla 0,7122 dolardan işlem görüyor. Diğer taraftan teknik göstergeler önümüzdeki potansiyel fiyat zorluklarına işaret ediyor.

Token Unlocks, yakın zamanda bir tweet paylaştı. Metaverse coin Immutable ekibinin son birkaç saat içinde 17,1 milyon dolar tutarında hamlesine bakıyor. 23,87 milyon IMX tokenini başarıyla talep ettiğini açıkladı. Bu hamle, halihazırda yaklaşık 425,5 milyon dolar değerinde 595 milyon IMX token’a sahip olan Unlocks Hazine Cüzdanından yapıldı.

IMX Fiyat Trendleri ve İşlem Hacmi

Son 24 saatte %0,82’lik düşüş söz konusu. Buna rağmen metaverse coin IMX, yazı yazıldığı sırada 0,7122 dolardan işlem görüyor. Bu düşüş, tokenı günlük zirvesi olan 0,7259 dolar yerine 24 saatin en düşük seviyesi olan 0,7114 dolara yaklaştırdı. Ayrıca IMX, 11.749.444 dolar olan günlük işlem hacminde bir önceki 24 saatlik döngüye kıyasla %24,83’lük bir düşüşe tanık oldu.

Metaverse coin IMX geçtiğimiz hafta boyunca tutarlı bir düşüş eğilimi sergiledi. Buna göre 0,8029 dolarda mevcut işlem seviyesine kadar geriledi. Token ayrıca bu süre zarfında 9 günlük, 20 günlük ve 50 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) çizgilerinin altına düştü. Böylece bu temel teknik göstergelerin altında kaldı.

Potansiyel fiyat senaryoları

Özellikle, IMX’in günlük grafiğinde son zamanlarda düşüş eğilimli teknik bayraklar etkinleşti. 9 günlük EMA çizgisinin 20 günlük EMA çizgisinin altından geçmesi önemli. Kısa vadeli bir düşüş evresine işaret ediyor. Ayrıca, 20 günlük EMA çizgisinin 50 günlük EMA çizgisiyle aşağı yönlü kesişmesi de önemli. Buna göre orta vadeli bir düşüş eğilimine işaret ediyor. Bu formasyonların devam etmesi halinde, metaverse coin IMX önümüzdeki hafta 0,6790 dolara kadar potansiyel bir düşüşle karşı karşıya kalabilir. Bununla birlikte, 50 günlük EMA çizgisinin üzerinde, yaklaşık 0,7371 dolar seviyesinde bir günlük mum kapanışı, düşüş görünümünü geçersiz kılacaktır.

Bu 3 Altcoin Sıcak Duyurularla Fırladı! Top 100'e Girdi!

Böyle bir senaryoda, token fiyatı bir sonraki kayda değer direnç seviyesi olan 0,8485 doları hedefleyecek. Kriptokoin.com olarak baktığımızda ekibin stratejik hamleleri tokenin dinamiklerine katkıda bulunuyor. Diğer taraftan traderlar ve yatırımcılar gelişen fiyat trendlerini yakından izlemeli. Ayrıca bilinçli kararlar almak için potansiyel senaryoları göz önünde bulundurmalı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Yazının devamı için Ekip Harekete Geçti! Türklerin Aldığı Metaverse Coin Düştü!


source site-2