Efsane Analist Açıkladı! Bitcoin ve Kriptolar Bu Gelişmeleri Bekliyor

Bitcoin ve kripto para efsane analist Michaël van de Poppe’den yeni değerlendirmeler geldi. Analist bu haftaki gelişmelere bakıyor. Önümüzdeki hafta hem kripto alanı hem de daha geniş makroekonomik manzara için önemli bir hafta olmaya hazırlanıyor. Çeşitli olayların gerçekleşmesi söz konusu. Ayrıca bu olayların etkileri altın, ABD doları (DXY), tahvil getirileri ve hisse senedi endeksleri de dahil olmak üzere çeşitli piyasalarda yankılanacak.

Bitcoin ve kriptolar için ufuktaki önemli olaylar

Önümüzdeki hafta, Bitcoin ve kripto piyasa hareketlerini şekillendirmesi beklenen bir dizi önemli olay gerçekleşecek. ABD doları ve tahvil getirileri için kritik göstergeler ekonomik sağlığa ilişkin içgörü sağlayacak. Bunlar arasında Tüketici Güveni ve İş İlanları var. Ayrıca ADP Tarım Dışı İstihdam Değişimi ve Ön GSYH, Çekirdek PCE ve İşsizlik Başvuruları yer alıyor. Diğer taraftan İşsizlik Oranı ve PMI yer alıyor. Anaslit Poppe’ye göre hepsi hafta boyunca farklı zamanlarda gerçekleşecek.

Her biri piyasa dinamiklerini etkileme potansiyeline sahip çeşitli senaryolar beklentiler dahilinde. İşsizlik daha düşük, Çekirdek PCE daha yüksek, Güven daha yüksek ve PMI daha yüksek olursa, potansiyel olarak DXY’yi yükseltecek. Ayrıca genişletilmiş faiz oranı politikaları beklentisini sürdürecek. Tersine, İşsizlik artar, Çekirdek PCE düşer, Güven azalır ve PMI düşerse, riskli varlıklarda bir ralliyi tetikleyecek. Ayrıca DXY ve getirilerde önemli bir satışa yol açacak. Bu da altın ve Bitcoin BTC’yi canlandıracak.

Kripto piyasasını izleme

Bitcoin ve kripto para birimleri alanında da kayda değer gelişmeler ufukta görünüyor. Grayscale ve SEC arasında devam eden GBTC’nin bir ETF’ye dönüşüp dönüşemeyeceği tartışması yer alıyor. Buna göre yaklaşan son tarihler göz önüne alındığında konun çözüme kavuşması beklentiler dahilinde. Ayrıca, Blackrock’unki de dahil olmak üzere ilk spot ETF teklifleri için son tarihler yaklaşıyor.

Analiste göre piyasa beklentileri ETF onaylarında bir gecikme olacak. Diğer taraftan Grayscale ile ilgili potansiyel haber eksikliği yönünde beklentiler var. Ancak, olumlu haber olasılığı göz ardı edilmemeli. Grayscale için olumlu bir sonuç, piyasa duyarlılığı üzerinde dalgalanma etkileri yaratacak. Bu kararlar ortaya çıktıkça, kripto ve Bitcoin alanı kritik bir noktada durmakta. Ayrıca potansiyel olarak gelecekteki gelişmelerin tonunu belirlemekte.

Beklentilerle dolu bir hafta

Kriptokoin.com olarak baktığımızda hareketli bir haftaya hazırlanıyoruz. Makroekonomik göstergeler, politika kararları önemli. Ayrıca Bitcoin ve kripto haberlerinin yakınsaması piyasa manzaralarını yeniden şekillendirme potansiyeline sahip.

Usta Analistlerin Bitcoin Tahminleri: Hangi Seviyeler Bekleniyor?

Ekonomik veriler, düzenleyici sonuçlar ve piyasa duyarlılığı arasındaki karmaşık etkileşim, hem geleneksel hem de kripto piyasalarının alacağı yönü ölçüyor. Diğer taraftan yatırımcılar, meraklılar ve uzmanlar tarafından yakından takipte olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1