DWF Labs Geçen Hafta Verdiği Sözü Tuttu: Binance’e Gönderdiği CRV Tokenlerini Geri Çekti

Kripto para araştırma ve geliştirme şirketi olan DWF Labs, kısa bir süre önce dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ten 2 milyon Curve Token (CRV) tokenini kendi zincir içi cüzdanına taşıdı.

Bu hamle, DWF Labs’in iki hafta önce açıklanmayan bir alıcıyla yaptığı tezgah üstü (OTC) anlaşmanın ardından dokuz gün önce Binance’e aynı miktarda CRV yatırmasından sonra geldi.

CRV altcoini, bağlantılı olduğu Curve Finance platformunun bir hack saldırısına uğramasının ardından fiyatında büyük bir erime yaşamış ve hatta Curve Finance kurucusu likidasyon tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı.

DWF Labs kurucusu Andrei Grachev, 22 Ağustos tarihinde Binance’e 2 milyon CRV tokeni gönderdiklerini ve muhtemelen daha fazla gönderme niyetinde olduklarını söylemişti. Bununla birlikte Grachev, söz konusu altcoinlerin borsaya satış amaçlı değil, trading ihtiyaçları için gönderildiğini bildirmişti.

Bugün şirketin Binance’ten yaptığı yaklaşık olarak 966 bin dolarlık CRV çekiminin ardından cüzdanında bulunan CRV tokeni miktarı 12.5 milyona çıktı. Bu miktarın dolar karşılığı ise 6.03 milyon dolara tekabül ediyor.

Grachev, X üzerinden yaptığı açıklamasında son işlem ile ilgili şunları söyledi:

“Az önce Binance’ten zincir üzerindeki cüzdanımıza 2 milyon CRV altcoini gönderdik. Birtakım envanter yönetimi işlemleri yapıyoruz. Belki gelecekte coinleri Binance’e geri gönderebiliriz, sizi haberdar edeceğiz.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5