Dogecoin Fiyat Analizi: Meme Coin’in Toparlanması Bu Önemli Faktöre Bağlı!

Dogecoin (DOGE) bugün daha geniş dijital para ekosistemindeki mevcut düşüş baskısına boyun eğiyor. Haber yazıldığı sırada, önde gelen meme coin, son 24 saat içinde % 0,60 düşüşle 0,0634 dolar fiyattan işlem görüyor. DOGE’nin gerileme ivmesi, meme coinin haftalık performansında bir düşüşe yol açacak kadar derin değil.

Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere Dogecoin boğaları özellikle yükseliş eğilimli bir toparlanma bekliyor. Ancak genel düşüş görünümü bu büyüme için kayda değer bir darboğaz oluşturdu. Dogecoin Eylül ayına karışık bir performansla başladı ve çoğu trader kâr elde etti. Bu eğilim işlem hacmini %28 oranında düşürdü.

Ripple’ın XRP‘nin güvenlik statüsü konusunda SEC’ten gelen geçici temyize karşı koyduğu haberinden bu yana daha geniş piyasa gergin. Davadaki güncelleme Ripple ekosistemi içinde bölümlere ayrılmış olsa da, etkisi daha geniş pazar için büyük bir devrilme noktası olarak kabul edildi.

Davanın oluşturmaya hazırlandığı emsal, Dogecoin de dahil olmak üzere sektördeki diğer token’lar üzerinde temel bir etkiye sahip olacak ve büyümelerini birden fazla şekilde etkilemeye başladı.

Çok yönlü Dogecoin Artırıcı Faktörler

Daha geniş piyasa etkisinin yanı sıra DOGE, balinalar tarafından en çok talep edilen dijital para birimlerinden biri olmaya devam etti. Bu tekil faktör, Dogecoin’in fiyatını şu anda içinde bulunduğu mevcut çıkmazdan çıkarabilecek genel avantajı değiştirmede önemlidir.

Muhtemel balina tetikleyicisinin yanı sıra meme coin, X uygulamasının sahibi Elon Musk’ın favorisi olmaya devam ediyor. Bu etken meme coin’in toparlanmasına yardımcı olabilir.

source site-7