DOGE Mucidi Elon Musk’a Teşekkür Etti! İşte Nedeni

Billy Markus, 2013’te Jackson Palmer ile birlikte orijinal meme kripto para birimi Dogecoin’i (DOGE) yarattı. Markus, reklam gelirlerini içerik oluşturucularla paylaştığı için X platformundan bir maaş çeki daha aldığını paylaştı. Bundan duyduğu sevinçle X’e bu uygulamayı getiren Elon Musk’a teşekkür etti.

DOGE mucidi çeki aldı, minnettarlığını paylaştı!

Ancak Markus, bu kez X uygulamasından aldığı çekin, kısa bir süre önce aldığından daha küçük olduğunu itiraf etti. Billy Markus X’te “Shibetoshi Nakamoto” olarak tanınıyor ve takipçi ordusu 2,1 milyondan fazla kişiyi kapsıyor.

Billy Markus, bu kez kazandığı miktarın önceki 14 gün boyunca kendisine ödenen miktarın yaklaşık 1/3’ü olduğunu açıkladı. Yine de, sevdiği şeyi yaptığı için para kazanma fırsatı bulduğundan minnettar olduğunu yazdı. Sadece X uygulamasında yayın yaparak bu tutarı kazandığını belirtti. DOGE mucidi, içeriğinden elde ettiği bu kazançları çok takdir ediyor. Bu ücretleri “sihirli bonus para” olarak değerlendiriyor. “Bu uygulamada paylaşım yapmam için bana herhangi bir ödeme yapılması kesinlikle çılgınca ve şaşırtıcı,” diye ekledi.

DOGE mucidinin X’teki maaş çeki küçülüyor!

Billy Markus, maaş çekinin küçülmesinin nedeninin ödeme alan kişi sayısının azalması ve takipçi havuzunun 2,1 milyon olmasına rağmen hesabının artık daha az kişiye ulaşması olduğuna inanıyor. Yine de “bunların hepsinin sadece bir hediye olduğunu” söylüyor.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Temmuz ayının ortasında, Markus, şirket tarafından yaratıcılara yapılan ilk ödeme bloğunda 37.050 dolar aldığı için X’te en çok kazanan ikinci kişi oldu. Yaklaşık bir hafta önce Markus, bu uygulamanın ilk günlerinde, bu platformu bir köpek derisinde Bitcoin olarak tanımladığı Dogecoin’in (DOGE) oluşturulması için kullandığını paylaştı.

Elon Musk, X’te güncellemeler yapmaya devam ediyor

Kısa bir süre önce X uygulamasının sahibi, teknoloji kralı ve yenilikçi Elon Musk, platformu içerik üreticileri için daha cazip hale getirmek amacıyla çeşitli yenilikçi özellikler getirdi. Özellikle, uzun okumalar, canlı videolar ekledi. Ayrıca, şimdi sesli ve görüntülü aramaları test ediyor. İkincisi, uygulamaya yalnızca içerik yazarları için değil, aynı zamanda tüm kullanıcılar için daha fazla fayda sağlayacak.

Elon Musk ayrıca gelecekte, X’i “her şey uygulaması” haline getirmek istiyor. Bu yüzden, bu sosyal medyaya flört ve iş arama bölümleri eklemeyi planladığını da belirtti. Ayrıca, yaratıcıların reklam gelirlerinden pay alabilmesi için uygulamaya para kazanma özelliğini de ekledi. Bunun yanı sıra kullanıcıların, “Abonelik” özelliğini kullanarak kazanmaları da mümkün. Bu arada, DOGE topluluğu Elon Musk’tan tokeni X’e entegre etmesini bekliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2