Dev Kripto Para Balinası Altcoinler Düşerken Portföyüne Alım Yapmaya Devam Ediyor: Ağustos Ayı Boyunca Biriktirdi

Daha önce yaptığı kripto para satın alımlarıyla adından söz ettiren balina Machi Big Brother, düşüş sırasında token eklemeye devam ediyor.

Etherscan verilerine göre Machi Big Brother, 27 Ağustos 2023 tarihinde 135 ETH (yaklaşık 222.000 dolar) harcayarak 154.570 ApeCoin (APE) tokeni satın aldı. Bu, söz konusu balinanın Ağustos ayındaki dördüncü APE alımıydı ve toplam birikimi token başına ortalama 1.73 dolar fiyatla 3.13 milyon APE tokenına ulaştı.

APE fiyatı bu yazının yazıldığı anlarda 1.42 dolardan işlem görüyor.

Bununla birlikte söz konusu balina cüzdan tokenlerini stake etmiş durumda ve bu yüzden gerçekte şimdiye kadar ne kadar zarar ettiğini kestirebilmek zor.

Ek olarak birkaç gün önce büyük bir kripto para balinası, elinde bulunan tüm APE tokenlerini zararına satmıştı. 93.700 adet APE tokenini airdrop yoluyla alan cüzdan buna ek olarak 1 Mayıs 2022’de 21 dolar fiyat seviyesinden 2 milyon dolarlık ETH harcayarak 96.276 APE satın almıştı. Balina, tüm tokenlerini 1.51 dolar seviyesinden sattı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4