Dev Destek Geldi! Bu Şirket Kripto Para Devrimine Katıldı

Kripto para borsası Kraken’den bugün önemli bir hamle geldi. Kraken PayPal entegrasyonu ile ödeme seçeneklerini genişletiyor. Detaylara bakalım.

Kripto para devrimine katılım

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Kraken, önemli bir hamle yapıyor. Buna göre PayPal’ı bir para yatırma yöntemi olarak tanıttı. Ayrıca kullanıcılara platformlarında kripto para satın almak için uygun bir yol sundu.

Kraken, “PayPal bakiyenizi, banka hesabınızı ya da PayPal hesabınıza bağlı ödeme kartlarını kullanabilirsiniz.” diyerek duyuruyu yaptı. Ödeme seçeneklerindeki bu genişleme, kullanıcı erişilebilirliğini ve kullanım kolaylığını artırmayı amaçlıyor.

Anında transferler ve günlük limit

Kullanıcılar yeni PayPal para yatırma yönteminden fayda sağlıyor. Ayrıca PayPal bakiyelerini, banka hesaplarını veya ilgili ödeme kartlarını kullanma esnekliğinin keyfini çıkarabilirler. Entegrasyon, günlük 1.000 £ depozito limiti sağlıyor. Böylece kullanıcıların tercih ettikleri hızda kriptolar ile etkileşime girmelerini sağlıyor. Özellikle, kullanıcılar Kraken hesaplarını PayPal ile bağladıktan sonra fon transferleri anında işlemde oluyor.

paypal cryptocurrency direct sales

PayPal’ın SMS yoluyla telefon doğrulaması gerektirebileceğini unutmamak önemli. Kullanıcılar, kripto işlemlerinde olası kesintileri önlemek için telefon numaralarının güncel olduğundan emin olmalı.

PayPal’ın kripto para kucaklaması

Kraken’in PayPal’ı entegre etme kararı, bir başka önde gelen kripto para borsası olan Coinbase’den gelen benzer bir duyuruyu takip ediyor. PayPal’ın kripto alanına artan katılımı, sosyal medya platformlarında Bitcoin gibi kripto para birimleri hakkında şüpheciliğini dile getiren kurucularından Elon Musk’ın duruşundan potansiyel olarak etkilenen stratejik bir hamle gibi görünüyor.

kripto para

Tarihsel olarak PayPal, yumuşak ters ibraz politikası nedeniyle kripto para alanında daha riskli bir ödeme seçeneği olarak ün yapmıştır. Ancak, bunu doğrulamak için resmi bir açıklama yapılmamış durumda. Diğer taraftan kriptokoin.com olarak baktığımızda bu tür endişeleri hafifletmek için anlaşmalara varıldığı düşünülebilir.

Önemli bir adım

PayPal, 35 milyon tüccar ve 400 milyondan fazla kullanıcıdan oluşan geniş bir ağa sahip. Şirketin kripto alanında devam eden genişlemesi dikkat çekiyor. Buna göre kısa süre önce kripto ödemelerini kabul etmeye başlayan Colorado Motorlu Taşıtlar Departmanı (DMV) tarafından ima edildi. Özellikle, bu kripto ödeme seçeneği yalnızca PayPal aracılığıyla kullanılabiliyor.

Kripto Dünyası Coşacak! PayPal Resmen İlan Etti

PayPal’ın kripto para birimlerini hizmetlerine entegre etmek için yoğun bir çaba sarf ettiği bir gerçek. Bu adım hızla gelişen kripto dünyasında yeni altyapı ve fırsatların önünü açma potansiyeline sahip. Kripto endüstrisi genel kabul görmeye devam ediyor. Bu gibi gelişmeler geleceğini şekillendirmede önemli bir rol oynamaya hazırlanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1