Çöküşleri Bilen Analist Altcoin CRO’yu İlk Defa Shortladı

Bitcoin ve altcoin dünyası son zamanlarda belirli aralıklarda hareket ediyor. Fiyat hareketlerinin durgun sularda olması ister istemez can sıkıyor. Ancak piyasada sadece alım satım yapanlar yer almıyor. Yükselişe veya düşüşe bahis yapanlar da var. Bitcoin’de düşüş yönlü tahminleriyle tanıdığımız Crypto Capo bugün önemli bir açıklama yapıyor. Detaylara bakalım.

Bitcoin ve altcoin piyasası

Bitcoin ve altcoin piyasası, sektörün amiral gemisi Bitcoin’in (BTC) düşük fiyat seviyelerinde uzun süreli yatay hareket göstermesi ve beklenen yükselişi sağlayamaması nedeniyle kalıcı bir düşüş eğilimiyle boğuşmaya devam ediyor. Bitcoin’in (BTC) uzun süreli yatay seyri, kripto para dünyasında dalgalanmalara yol açıyor. Diğer taraftan şu anda tarihi düşük seviyelerde işlem gören çok sayıda altcoin projesini olumsuz etkiliyor.

Düşüş eğilimli görünümüyle bilinen kripto analisti Crypto Capo, yatırımcılar arasında endişeye neden olan uyarıcı analizler yayınlıyor. Bitcoin’in 12.000 dolara kadar düşebileceğini tahmin ederek kötümser bir görüşe sahip. Diğer taraftan çöküşleri bilmesiyle de ünlü. Ayrıca, fırsat buldukça çeşitli altcoin projeleri üzerinde aktif olarak short pozisyonlar açıyor.

Yeni bir altcoin short açılışı

Kısa bir süre önce Crypto Capo, altcoin CRO’da short pozisyon açarak daha da sert düşüş beklentilerini dile getirdi. CRO’da 0,050 dolardan açtığı short pozisyon, altcoinin aşağı yönlü seyrinin devam edeceği beklentisini yansıtıyor. Diğer taraftan Crypto Capo’nun altcoin CRO short pozisyonuna ilişkin görüşleri de var. Crypto Capo, CRO’da hort pozisyonu kararına ilişkin görüşlerini ifade ederken “Bu kripto varlığını (CRO) short pozisyonlarıma ekliyorum” diyor.

Sıcak Gelişme: Bu 6 Altcoin Önemli Ortaklıklar Duyurdu!

Diğer taraftan altcoin CRO son derece düşüş eğilimli bir fiyat hareketi sergiliyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) %94 oranında düştü. Sonrasında ise tüm zamanların en düşük seviyelerini (ATL) defalarca test etti. Kısa süre önce ATL’yi aştı. Şimdi ise şimdi direnç olarak test ediyor. Analist inişin boyutunun belirsizliğini koruduğuna dikkat çekiyor. Diğer taraftan piyasa çapında önemli bir çöküş olayı olasılığı göz önüne almak gerekiyor. Buna göre önemli bir düşüş bekleyerek CRO’da short pozisyon başlattığına işaret ediyor.

Düşüş beklentisi

Crypto Capo’nun altcoin CRO’daki düşüş eğilimi dikkat çekiyor. Ayrıca kripto para piyasası için temkinli ve daha fazla gerileme tahminleriyle işaretlenmiş geniş görünümüyle uyumlu.

Santiment: Bu 6 Altcoin, Büyük Çöküş Sonrası İlk Kez Büyüme Gösterdi!

Kriptokoin.com olarak baktığımızda Bitcoin ve altcoin sektörü bu zorlu piyasa koşullarında ilerliyor. Diğer taraftan yatırımcılar Crypto Capo’nunki gibi potansiyel piyasa hareketleri hakkında değerli bilgiler sunabilecek temel göstergelere ve analizlere dikkat etmeye devam ediyor. Bakalım analist açtığı pozisyonda başarıya ulaşabilecek mi?

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2