Coinbase CEO’sundan Açıklamalar: “SEC Başkanı 2024’te Değişebilir, Stablecoinler Yerine Yeni Sistem Geliştiriyoruz”

Coinbase CEO’su Brian Armstrong verdiği bir röportajda kripto para ve stablecoinlerin geleceğine ilişkin görüşlerini paylaştı.

Kriptonun finansal sistemi güncelleyecek en önemli teknoloji olduğunu ve stablecoinlerin bu vizyona ulaşmak için önemli bir başlangıç noktası olduğunu söyledi.

Ayrıca, bir para biriminin satın alma gücüne veya enflasyon oranına bağlı yeni bir stablecoin türü olan flat coinlerden de bahsetti. Flat coinlerin hala gelişimin erken aşamalarında olduğunu ve Coinbase’in bunları keşfetmekle ilgilendiğini söyledi. Armstrong, bu yeni stablecoinlerin geliştirilme sürecinde hangi aşamada olduklarını söylemedi.

Armstrong ayrıca Coinbase ve diğer kripto şirketlerinin ABD’de karşılaştığı düzenleyici zorlukları da ele aldı. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kripto inovasyonuna karşı belirsiz ve düşmanca davrandığını ve Coinbase’in kendileriyle çeşitli şekillerde ilişki kurmaya çalıştığını söyledi.

Muhtemel bir olasılığın, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) kripto düzenlemesi konusunda adım atması ve daha fazla yetki alması olduğunu belirtti. Ayrıca, 2024’te veya daha sonra kriptoya daha fazla destek olabilecek yeni bir SEC başkanının atanma şansı olduğunu sözlerine ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4