Çinli Teknoloji Devinden Bu 2 Altcoin İçin Önemli Hamle!

Çinli çok uluslu teknoloji şirketi Huawei, Cloud hizmetlerini Web3 endüstrisine genişletiyor. Raporlara göre, 2 altcoin ağı için ilk adımları attı.

Huawei Cloud, Web3 endüstrisine genişliyor

Çinli teknoloji devi Huawei, “Web3.0 Node Motoru Hizmeti”nin belgelerini ve kullanıcı kılavuzlarını güncelledi. Bu hamleyle birlikte şirket, Cloud hizmetlerini Web3 endüstrisine genişletiyor. Araştırmacı Colin Wu’nun raporuna göre Huawei, güncelleme esnasında node tanımlarında iki altcoin ağına yer verdi…

Wu’nun fark ettiği üzere, Huawei Cloud, “Ethereum node motoru ve TRON node motoru” tanıtımını güncelledi. Huawei Cloud ekibi kullanım kılavuzunda artık, “Web 3.0 Node Motoru Hizmeti (NES), Huawei Cloud tarafından geliştirilen bir Blockchain node motoru platformudur”, diye yazıyor. Ayrıntılara göre:

NES, geliştiricilere Ethereum gibi ana akım Blockchain’lere bağlanma olanağı sunarken aynı zamanda Blockchain ağ yönetimini, kaynak yönetimini ve kimlik doğrulamayı basitleştirerek Web 3.0 hizmetleri için istikrarlı, verimli ve güvenli bir altyapı sunar.

Geliştiriciler, node operatörleri ve staking yatırımcıları için yeni özellikler

Belgeler ayrıca, NES tam node barındırma hizmetlerinin aşağıdakiler tarafından kullanılabileceğini gösteriyor:

  • DApp geliştiricileri ve kullanıcıları: Gönderim ile blokajlarla etkileşime geçmek için node yapılandırabilirler.
  • Staking node taşıyıcıları ve bireyler: Yürütme ve işaret node operatörleri dahil olmak üzere Ethereum tam node’leri barındırmak için NES’i kullanabilirler. Ayrıca, barındırılan node’lere bağlanmak için doğrulayıcı noda çalıştırabilirler.
  • Huawei ayrıca staking hizmetlerini kullanmak isteyen kullanıcılar için eksiksiz bir kılavuzun yanı sıra hem Ethereum (ETH) hem de Tron (TRX) geliştiricileri için eksiksiz bir kılavuz sağladı.

Huawei’nin rakibi Hetzner, kendisini kriptodan uzaklaştırıyordu

Seth For Privacy’nin haberine göre Huawei’nin rakiplerinden biri olan Hetzner, 2022’de Hizmet Şartlarını (ToS) genişletti. Böylece kripto node operatörleri Bitcoin (BTC) ve Monero (XMR) için “düşmanca bir ortam” yarattı.

Rapora göre Hetzner ayrıca Twitter’dan orijinal raporu platformundan silmesini ve uyarıyı takipçileriyle paylaşan hesabı cezalandırmasını istedi. Huawei’nin son hamlesi, yalnızca Web3 endüstri geliştiricileri için değil, aynı zamanda olağan yatırımcılar ve kullanıcılar için de kripto para birimleri, Blockchain ve Web3’e daha dostane bir yaklaşım gösterme isteğini gösteriyor.

Huawei, 2023’ün ilk yarısında ve ikinci çeyreğinde gelirlerinde %20’lik düşüş yaşadı. Bu düşüş, küresel teknoloji sektöründeki zorluklar ve özellikle akıllı telefon satışlarındaki düşüşten kaynaklandı. Çinli şirket, liderliğini sürdürme amacıyla 5G ve diğer ileri teknolojilere odaklanmaya devam ettiğini belirtiyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere Huawei, daha önce altcoin piyasasına yönelik birkaç hamle yapmıştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-3