Büyük Borsalarda Listelenen Bu Altcoin Uçtu! SEI Network Nedir?

Son günlerde büyük borsalarda listeleme alan altcoin projesi Sei Network astronomik yükselişiyle dikkatleri üzerine çekti. Binance, Bybit, Coinbase ve Bitget gibi sektörün büyük borsalarının listelediği proje tokeni bir günde büyük kazanç getirdi.

CoinMarketCap verilerine göre 0,22$ seviyesinde işlem gören altcoin SEI, son 24 saat içerisinde %2664 değer kazandı. Yeni altcoin projesi hızla piyasa değeri en büyük ilk 100 kripto para arasına giriş yaptı.

Kripto para birimi, günlük işlem hacim sıralamasında Ripple (XRP) ve Binance USD’nin ardından sekizinci sırada yer aldı. Büyük borsalardan listeleme alan token, büyük rakipleri Shiba Inu, BNB ve Litecoin gibi coinleri geride bırakıyor.

Sei Network Nedir? Ne İşe Yarar?

Sei Network, DeFi girişimleri için tasarlanmış ve hedefleri büyük olan bir blockchain projesidir. Cosmos üzerinde faaliyet gösteren proje, geliştirici ve bireylere düşük maliyetli, hızlı ve güvenlikli işlemler vaadediyor. Altcoin projesi; merkezi olmayan borsalar, NFT pazaryerleri ve DeFi protokolleri gibi çeşitli uygulamalarına ev sahipliği yapmayı hedeflemektedir.

source site-3