Bugün Bu 38 Altcoin İçin Kritik Gün: İşte Olacaklar!

Curve Finance hack olayı ve kurucusu Michael Egorov‘un risk altında kalan 189 milyon dolarlık pozisyonu, günün sıcak gelişmelerini çevreliyor. Bu yazıda, hack saldırısından sıcak gelişmeleri ve 38 altcoin projesinden güncel duyuruları bulabilirsiniz.

Bu 38 altcoin projesinden sıcak gelişmeler var

  • Curve Finance, 30 Temmuz’da çalınan fonların iadesi karşılığında ödül teklif etti. Resmi duyuruya göre, “Çalınan fonların %10’unu ikramiye olarak sunuyoruz, kalan %90’ı iade ettiğinizde bu paralar sizde kalacak. DeFi projesinin Vyper kullanan havuzları Pazar günü milyon dolarlık hack saldırısının kurbanı oldu.
  • Hack saldırısı ardından, Curve’nin kurucusu Michael Egorov’un vadeli pozisyonları tasfiye riskli ile karşılaştı. Egorov bugün 7,5 milyon CRV sattı ve Aave’ye 3 milyon dolarlık borcunu kapattı.
  • Ayrıca traderler, Curve Finance ve Uniswap’in ana stablecoin havuzlarında Tether tarafından çıkarılan çok sayıda USDT satarak havuzlarda ciddi bir dengesizliğe yol açtı. Veriler, Curve 3 havuzundaki USDT bakiyesinin (USDT, USDC ve DAI stabilcoinleri dahil) %62’ye yükseldiğini, USDC ve DAI’nin her birinin havuzdaki tüm varlıkların yaklaşık %19’unu oluşturduğunu gösteriyor.
  • Sui Network, Katman 1 Blockchain’de likit staking’e izin veren işlevsellik sunan en son ağ yükseltmesini açıkladı. Sui İyileştirme Önerisi (SIP) #6 ile uygulanan yükseltme, staking için daha fazla teşvik getirecek ve ağın güvenliğini artıracak.
  • OKX Ventures, yapay zeka (AI) teknolojisi ve Web3 odaklı Moonbox’a 1 milyon dolar yatırım yaptığını duyurdu.
  • LinksDAO, küresel golf sahaları ağına ve perakende ortaklarına erişimi genişletmek için yeni üyelik seçenekleri yayınladı.
  • 9 Ağutos’ta yayınlanacak Coinbase’in Base platformu, öncesinden yatırımcı hücumüne uğradı. Toshi (TOSHI) isimli bir altcoin özel ilgi gördü.
  • ZachXBT, BALD geliştiricisi olduğuna inandığı bir bilgisayar korsanı tespit etti. BALD, bu hafta 25 milyon doların üzerinde rug pull gerçekleştirdi. ZachXBT, olaydan ‘milkyway16eth’ adını kullanan biri geliştiriciyi sorumlu tutuyor.
  • Hope.money, kripto para saklama çözümü Cobo ile ortaklığını duyurdu. İşbirliği, Hope.money’nin dağıtılmış rezerv ağının inşasında önemli bir kilometre taşıdır. Ortaklık ayrıca Hope.money’in stETH’yi rezerv havuzuna dahil etme olasılığını keşfetmesine olanak tanıyor.
  • Lookonchain raporuna göre, bugün The Sandbox cüzdanından 127 milyon SAND (yaklaşık 51.32 milyon dolar) aktarıldı. Token Unlocks verilerine göre, dolaşımdaki arzın %16,16’sını oluşturan 3,3255 SAND (134,4 milyon dolar) 10 gün sonra açılacak.
  • Ripple CTO’su David Schwartz, Twitter’daki yakın tarihli bir XRP Ledger merkezliği tartışmasına yanıt verdi. Yanıtında bir ağ sisteminin iki ana anahtar kurulumunu listeledi: ilki, hangi işlemlere izin verildiği ve ne yaptıklarıyla ilgili sistem kuralları; ikincisi ise sansüre karşı direnme ve saldırılar karşısında istikrarı ifade eden sistemin işleyişi.
  • OKX Ventures, gizlilik koruma protokolü zkPass’a yatırım yaptığını duyurdu.
  • Animoca Brands, yan kuruluşu ve oyun yayıncısı nWay’in Web3 çok oyunculu dövüş oyunu Wreck League’i Eylül ayında piyasaya süreceğini duyurdu.
  • dYdX Vakfı, DYDX’in geleceğini tartışan bir makale yayınladı. Buna göre dYdX ekosistemi, dYdX v4 açık kaynak yazılımının potansiyel mainnet sürümüne yaklaşıyor. Yeni chain, bir PoS Blockchain ağı olacak. Mainnet uygulanırsa, ağın güvenliğini korumak için doğrulayıcılara taahhütte bulunmak üzere L1 protokol tokenleri yayınlanacak.

Sandbox ve Dogecoin’de listede

Sandbox, kullanıcı korumasını güçlendirmek ve düzenleyici standartlara uymak için önemli bir hamleyle, staking süreci için KYC (Müşterinizi Tanıyın) doğrulamasının uygulandığını duyurdu. 

Dogecoin (DOGE), 5 milyon aktif adreslik önemli bir kilometre taşına ulaştı.

  • Coinbase, Base ağını 9 Ağustos’ta tam erişim için piyasaya süreceğini duyurdu. Platform şimdiden bir Ethereum köprüsü başlattı. Kriptokoin.com olarak resmi duyurunun ayrıntılarına bu yazıda yer verdik.
  • Kripto analistleri, Bitcoin ve XRP ticaret listelerinde nadir görülen bir olay tespit etti. Teknik gelişme, Bitcoin’in üç günlük grafiklerinde golden cross işareti göstermesiyle geliyor. Analistler, bu nadir uzun vadeli sinyalin daha önce yalnızca iki kez parladığını, bu mevcut örneğin BTC tarihindeki üçüncü olayı işaret ettiğini ve her durumda, 400 ila 500 gün sonra tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşıldığını belirtiyor. XRP’nin de üç günlük grafiğinde bu tür golden cross’u tetiklediği gözlemlendi.
  • Sui Blockchain’deli günlük işlem hacmi, 27 Temmuz’da tarihi bir zirveye ulaştıktan yedi gün sonra %98’in üzerinde düştü. Çinli araştırmacı Colin Wu, 27 Temmuz’da 65,84 milyon işlem bloğuyla tarihi bir zirveye ulaştıktan sonra, Sui’nin günlük işlem hacmi büyük bir düşüş yaşadı” diye tweet attı.
  • BitGo, kripto para birimi ve ABD doları işlemleri için bir platform oluşturmayı amaçlayan yeni yerleşim ağı Go Network’ü yönetmesi için eski Genesis yöneticisi Matthew Ballensweig’i işe aldı.
  • Aptos ve Outlier Ventures, Move Language Accelerator Programının seçilen 8 projesini duyurdu: ArmurAI, MoveFlow, SendInAir, SwapGPT, Wapal, Yours (Blockwave Labs), Duo ve Aptos Arcade.
  • Binance, CYBER ve SEI’nin Launchpool faaliyetlerini duyurmasının ardından, dev bir balina Binance’e 163.700 BNB (yaklaşık 39,75 milyon dolar değerinde) yatırdı. Bunların arasında 126.000 BNB, Venüs ve Radiant Capital’den dev balina tarafından ödünç verildi.
  • Lookonchain, büyük bir DEX balinasının 1.8 milyon dolar değerinde 955 ETH ile 12.540 UNIBOT satın aldığını bildirdi.

Listeleme duyuruları

Omniswap ekolojik tokeni OMNI resmi olarak 5 Ağustos’ta MEXC borsasına listelenecek

QMall, Stobox’ı USDT/STBU çiftinde listelediğini duyurdu.

BitMart, Jared From Subway’ı JARED/USDT çiftinde işlemlere açtı. Bununla birlikte, ARPA/USDT çifti işlemlerini başlattığını duyurdu.

Etkinlikler

Nakamoto Games, her hafta sunduğu heyecan verici yeni oyunların son serisini tanıttı. En son destansı NAKAKnockout’un büyük başarısının ardından, Cuma günü canlı olarak yayınlanacak olan son cevherleri olan Spooky Run 2.0′ı duyurdu. Korku temalı oyun, oyunculara eğlenceli ve adrenalini yüksek bir deneyim sunacak.

Stella, Likidite Ledger ile yeni bir entegrasyon başlattı. Bu adım, kaldıraçlı işlem yapmak isteyen herkes için önemli faydaları beraberinde getiriyor.

Ideaology (IDEA), bugün KuCoin ortaklığı ile 596,500 IDEA token dağıtacak. Katılım için resmi duyuruyu takip edebilirsiniz:

Polygon ve QuickSwap, ilerleyen saatlerde DeFi odaklı bir toplantı gerçekleştirecek.

MANTRA (OM), MANTRA ekosistemindeki en son gelişmeler hakkında daha fazla bilgi vermek için Twitter toplantısı düzenliyor.

UMA (UMA), UMA pay sahipleri için görüşülen yeni teklifi değerlendirmek üzere Discord kanalında toplantı düzenleyecek.

Moonbeam (GLMR), toplam 3,5 milyon GLMR ödülü kayıtları almaya başladı.

Gods Unchained (GODS), 4 Ekim 2023’e açık kalacak yeni bir staking havuzu tanıttı.

Yield Guild Games (YGG), YGG Guild İlerleme Programının 4.Sezonunu duyurdu. Program bugün başlayacak ve 2 Kasım’a kadar devam edecek.

RazrFi (SOLR), yıl sonuna kadar sürecek SOLR stake ederek BONK kazandıran havuzlarını tanıttı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2