Bu Meme Coin Resmen Durdurulamıyor: Haftayı Kazançla Kapatabilir!

Haftasonuna girerken çoğu altcoin son yedi günlük dönemdeki uzun süreli kayıplarından sıyrılmanın yollarını arıyor. Shiba Inu (SHIB) da bu hırslı altcoinlerden biri ve haber yazıldığı sırada %2,73’lük küçük bir artışla fiyatını 0,000009984 dolara yükseltti. SHIB büyüme ölçütleri, yükseliş eğiliminde görünüyor. Bu nedenle meme coin’in haftayı çok yüksek kazançlarla kapatma ihtimali mevcut.

SHIB token’ının yakım oranını sınırlayan daha fazla Shiba Inu ölçütü de olumlu tarafta. Shibburn.com’un verilerine göre, bir gecede %1,27’lik bir artışla toplam 63.567.363 SHIB tokenı ölü cüzdanlara gönderildi.

En büyük tek yakım işlemi 13,57 milyon SHIB token olarak gerçekleşti. Bu olumlu tetikleyicilerin doruk noktası, topluluk yavaş yavaş Shibarium aracılığıyla başlatılacak yeni bir dönemin başlamasını beklerken büyümesi biraz düzensiz olan ikinci en büyük meme coin için büyük bir güçlendirici olarak görünüyor.

Shibarium katman 2 ağı, Shytoshi Kusama liderliğindeki çekirdek SHIB ekibi tarafından Ethereum üzerine inşa edilen bir ölçeklendirme çözümüdür. Akıllı sözleşme ağı yaklaşık bir hafta içinde Blockchain Futurist Konferansı’nda başlatılacak.

SHIB haftayı güzel bir performansla bitirmek istiyor. Bununla birlikte SHIB ekosistemindeki tokenler kayıplarından kurtulmaya çalışıyor. Öte yandan, Dogecoin (DOGE) ve PEPE coin (PEPE) gibi diğer tokenler de tüm hafta boyunca olumlu bir büyüme yörüngesinde ilerledi. Önümüzdeki günlerde, yatırımcıların Shibarium lansman etkinliğini fiyatlandırdığını görebiliriz. Bu da SHIB fiyatında yeni zirvelere hızlı bir artışa neden olması mümkün.

source site-7