Bu Meme Coin Performansıyla Rakiplerini Geride Bırakmaya Devam Ediyor: Ralli Devam Edecek Mi?

Meme coin dünyasında, Shiba Inu ekosistemi en proaktif ve canlı olanlardan biri olmaya devam etmektedir. Yüksek düzeyde birbirine bağlı olmalarına ve birleştirici topluluk temellerine rağmen, en iyi tokenleri Shiba Inu (SHIB), Bone ShibSwap (BONE) ve Doge Killer (LEASH) zincir içi temellerde farklılıklar göstermektedir.

BONE, SHIB ve LEASH: Karlılık Farkı

Kripto analiz platformu IntoTheBlock’un (ITB) verilerine göre BONE, mevcut sahiplerinin kâr yüzdesine göre neredeyse mükemmel bir çalışma oranını sürdürüyor. Veriler, BONE tarafından barındırılan tüm adreslerin %85,54’ünü oluşturan toplam 69.710 adresin şu anda kârda olduğunu gösterdi.

Bu rakam, 261980 gibi düşük bir adresin veya ağ toplamının %20,5’inin kârda olduğuSHIB ile karşılaştırılmaktadır. LEASH ise tüm adreslerin %32,97’sinin ya da yaklaşık 9.450’sinin şu anda kârda olması nedeniyle biraz daha iyi görünmektedir.

Bu tokenlerin her biri, kripto meme coin ekosisteminin bir parçası olarak sundukları hizmetlerden doğan kendine özgü bir çekiciliğe sahip olsa da, birleşik görünüm şu anda yatırımcılar için kasvetli görünüyor.

Kârlılık, protokolün fiyat hareketinin doğrudan bir fonksiyonu olduğundan, SHIB’e uzun vadeli bahis oynamak isteyen yatırımcıların ya BONE ile çadır kurması ya da diğer alternatif meme coinleri değerlendirmesi gerekeceği kesin.

Ancak bu haber yazıldığı sırada, her üç token da son 24 saat içinde %3’e varan oranlarda düşüş yaşadı. Bu düşüş genel piyasa duyarlılığına paralel bir seyir izledi.

Shibarium Neyi Değiştirecek?

Ay ortasında, Shiba Inu ekosisteminin uzun zamandır beklenen Katman-2 ölçeklendirme çözümü Shibarium, Blockchain Futurist Konferansı’nda lanse edilecek. Shibarium’un ortaya çıkışı, Shiba Inu ekosistemindeki en iyi tokenlerin gerçek potansiyellerine ulaşmaları için önemli bir katalizör olarak görülüyor.

Shibarium ile BONE’un bir yönetişim tokenı olarak rolü artacak ve LEASH ve SHIB ile birlikte muhtemelen daha geniş bir kitle tarafından benimsenecektir.

Kârlılık ölçütlerinin yakın gelecekte değişip değişmeyeceği henüz belli değil ancak şimdilik BONE, güçlü borsa desteğiyle bu konuda baskın bir lider olarak görünüyor.

source site-7