Bu Hafta Gözler Avalanche (AVAX) Üzerinde: Unlock Var!

Kripto para piyasası için önemli bir gelişme olarak Avalanche (AVAX), 26 Ağustos’ta yapılması planlanan bir token kilidi açma etkinliğine hazırlanıyor. Token Unlocks tarafından takip edilen kilit açma etkinliği, toplam AVAX arzının %2,77’sini oluşturan 110 milyon dolar değerindeki AVAX tokenlerinin piyasaya girmesine işaret edecek. İşte detaylar…

Avalanche için yaklaşan unlock etkinliği önemli

Yaklaşan kilit açma etkinliği, AVAX ekosistemi için büyük önem taşıyor ve platformun büyümesi ve genişlemesinde çok önemli bir adımı ifade ediyor. Avalanche Blockchain’i, yerel tokenı AVAX ile merkezi olmayan finans (DeFi) alanında gelecek vaat eden bir oyuncu olarak hızla tanındı. Kilidi açılan AVAX tokenlerinin dağıtımı, her biri platformun sürekli gelişimine katkıda bulunan çeşitli kategorilere dağıtılacaktır. Stratejik ortaklar, yaklaşık 24,21 milyon dolara karşılık gelen 2,25 milyon AVAX token alacak. Vakıflar, platformun sağlam temeline daha fazla katkıda bulunarak 1,67 milyon AVAX token elde edecek. Avalanche’ın arkasındaki ekibe 48,42 milyon dolar değerinde 4,5 milyon AVAX token tahsis edilirken, airdrop katılımcılarına 1,13 milyon AVAX token verilecek.

Bu hamle, Mayıs ayında gerçekleşen ve piyasa tarafından olumlu karşılanan bir önceki AVAX kilit açma etkinliğinin izinden gidiyor. Piyasanın tepkisi, token kilitlerinin açılmasını bekleyen ve buna uyum sağlayan katılımcılar arasındaki gelişmişlik düzeyinin altını çiziyor. AVAX’ın piyasadaki yolculuğu dinamik olmuştur. Kasım 2021’deki boğa koşusu sırasında 140 dolara kadar yükseldikten sonra, daha geniş kripto para piyasası trendine paralel olarak önemli bir düşüş yaşadı. Şu anda AVAX, dayanıklılığını ve toparlanma potansiyelini yansıtacak şekilde yaklaşık 10 dolardan işlem görüyor.

Diğer altcoinlerde de kilitler açılacak

AVAX, bu hafta kilitleri açılan tek kripto para birimi değil. LDO, ID, SWEAT ve 1INCH gibi tokenlar da AVAX’a kıyasla daha küçük ölçekte de olsa kilit açma deneyimi yaşayacak. Likit stake protokolü Lido (LDO), Avalanche Blockchain yerel tokenı (AVAX) ve Yield Guild Games DAO’nun (YGG) arkasındaki tokenın bu hafta kilitlerinin açılması ve piyasadaki mevcut token arzının artırılması planlanıyor. Kriptokoin.com olarak bu yazımızda, hafta boyunca gerçekleşecek olan coin unlock’larını paylaşmıştık.

BNB ve Bu 2 Altcoin Krizin Eşiğinde! Bu İse Rekor Kırıyor...

Token kilitlerinin açılması, erken yatırımcıların ya da proje ekibi üyelerinin ellerindeki coinleri çok sayıda tasfiye etmelerini önlemek amacıyla daha önce dondurulmuş olan coinlerin kademeli olarak piyasaya sürülmesidir. AVAX’ın büyüme ve yeniliğe olan bağlılığının bir yansıması olarak 26 Ağustos’taki kilit açma etkinliğinin kripto para topluluğunda ses getirmesi bekleniyor. Kilidi açılan tokenlar, Avalanche ekosisteminin devam eden genişlemesine güç sağlayacak bir kaynak olarak hizmet edecek. Piyasa katılımcıları bunun daha geniş bir manzara üzerindeki etkisini yakından gözlemleyecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1