Bu Altcoin Sert Yükseldi! Binance Harekete Geçti

Binance listeli bir altcoin için önemli gelişme var. Bitcoin ve altcoin piyasası son zamanlarda düşüşler yaşıyor. Ancak kendi iç dinamiklerine dayanarak gelişmeye devam eden önemli istisnalar da var. Ambrosus (AMB), kısa bir zaman dilimi içinde yüzde 120’lik önemli bir artış sergiledi. Buna göre son yükseliş hareketleriyle öne çıkıyor.

Ambrosus’un artışı sonrası Binance duyurusu

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’den hamle var. Son dönemdeki yükseliş hareketleri nedeniyle dikkatleri altcoin Ambrosus‘a (AMB) çekti. Yakın zamanda yapılan bir duyuruda Binance, altcoin AMB’nin kaldıraç ve marjin kademelerine ilişkin güncellemeleri paylaştı.

Son güncellemede Binance Futures, 08.08.2023 08:05 (TSI) tarihinden itibaren geçerli olmak üzere USDⓈ-M AMBUSDT Sürekli Sözleşmesi için kaldıraç ve marjin kademelerini ayarlayacağını açıkladı. Bu ayarlamanın güncellemeden önce açılmış mevcut pozisyonları etkileyeceğini unutmamak gerekiyor. Duyuruda ayrıca, USDⓈ-M AMBUSDT Sürekli Sözleşmesi için tavan fonlama oranı çarpanının 0,75’ten 1’e yükseltildiği belirtildi.

150 milyon kullanıcı ve yeni bir duyuru

Binance, 150 milyon kullanıcıyı aşarak önemli bir kilometre taşına ulaştı. Piyasa payıyla Binance’in kararları Bitcoin ve altcoin endüstrisinde önemli bir ağırlık taşıyor. Yakın zamanda yaşanan bir gelişmeyle Binance bir açıklama yapıyor. BNB Smart Chain (BEP20) için yakında bir ağ yükseltmesi ve hard fork yapılacağını duyurdu. Bu stratejik hamle, Binance’in platformlarının verimliliğini ve güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını vurguluyor.

Ağ yükseltmesi ve hard fork kapsamında Binance, 30.08.2023 saat 10:15’ten (TSİ) itibaren BNB Smart Chain (BEP20) üzerinde token yatırma ve çekme işlemlerini geçici olarak askıya alacak. Borsa, para çekme işlemlerine devam etmek için kesin zaman dilimini açıklamamış durumda. Ancak kullanıcılarına sorunsuz bir deneyim sunmaya kararlıdır.

Dikkat edilmesi gereken önemli noktalar

Binance, “lütfen aklınızda bulundurun” bölümü altında önemli bilgiler veriyor. Buna göre BNB Smart Chain’de (BEP20) bulunan tokenlerin alım satımı, ağ yükseltmesi ve hard fork sırasında etkilenmeyecek. Ayrıca kullanıcıların alım satım faaliyetlerine kesintisiz bir şekilde devam etmeleri söz konusu olacak.

Binance, BNB Smart Chain ekosistemine dahil olan tüm kullanıcılar ve paydaşlar için sorunsuz bir geçiş sağlamak için tüm teknik gereksinimleri karşılamayı taahhüt ediyor. Ayrıca ağ yükseltmesi ve hard fork, yeni tokenlerin oluşturulmasına yol açmayacak. Böylece BNB Smart Chain’in bütünlüğü korunacak. Son olarak kriptokoin.com olarak baktığımızda yükseltilen ağın stabil olduğu kabul edildiğinde Binance, BNB Smart Chain (BEP20) üzerindeki tokenler için hem para yatırma hem de çekme işlemlerine devam edecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2