Bu Altcoin Projesi, Çaldırdığı Coinlerin Bir Kısmını Geri Aldı!

Son haftalarda gündemden düşmeyen DeFi projesi Curve Finance (CRV), uğradığı saldırı sonucunda kaybettiği tokenkerin bir kısmını geri aldı. Curve ekosistemini hackleyen bilgisayar korsanı, Alchemix Finance isimli girişime yüzlerce alETH yolladı.

Blokzincir takipçisi Etherscan, hacker’a ait cüzdandan dakikalar içinde toplam 4.820 adet alETH coinin geri iade olduğunu tespit etti.

Siber suçlunun Alchemix Finance platformuna gönderdiği tokenlerin toplam değeri an itibariyle 8,5 milyon dolar ediyor. Kimliği belirsiz hacker, paylaştığı mesajda bu miktarın kendisi için “önemsiz” olduğunu belirtti.

Curve Finance Kurucusu Zor Durumda!

Önde gelen DeFi projesi Curve Finance (CRV), Temmuz ayının son günlerinde siber saldırıya uğradı. Platformdaki açıklardan faydalanan hacker, havuzlardan 24 milyon dolarlık altcoin’i kendi cüzdanına aktardı.

Curve kurucusu Michael Egorov, saldırıdan bu yana tasfiye risklerini azaltmak için kendi cüzdanından CRV coin satışı yapıyor. Tron mucidi Justin Sun ve Huobi kurucusu Jun Du, Egorov’dan milyonlarca adet token satın aldı. Kripto fenomenleri, token başına 0,40$ ödeyerek avantajlı bir ticaret yaptı.

CRV an itibariyle 0,62$ seviyesinde işlem görüyor. Altcoin birimi, gün başından bu yana %7,40 yükselerek rakiplerinden ayrıştı.

source site-2