Bu Altcoin Dev Ortaklığı Müjdeledi! Fiyatı Yeşile Döndü

Son yıllarda imza attığı yüksek profilli ortaklıklarıyla ünlenen Polygon (MATIC), Avrupa’nın en büyük havayolu gruplarından biri olan Lufthansa’yı da listesine ekledi. Bugün ortaya çıkan işbirliği, altcoin fiyatını rakiplerinden bir miktar ayırdı.

Polygon (MATIC), altcoin sektörünün temsilcisi olmaya devam ediyor

Piyasa değerine göre 13. Sırada yer alan Polygon, Avrupa’nın en büyük havayolu gruplarından Lufthansa ile yeni bir işbirliği duyurdu. Bu ortaklık, altcoin projesinin imza attığı son üst düzey işbirliğini temsil ediyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere Polygon, özellikle Disney ve Starbucks gibi markalarla birlikte çalışıyor. Son gelişmelere göre artık havayolu şirketi Lufthansa ile bir NFT projesi başlatacak.

Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketi Lufthansa, Polygon üzerinde NFT tabanlı bir sadakat programı başlattı. Bu program, yolcuların seyahatlerini mil puanları ve iş lounge kuponları gibi ödüllere dönüştürebilecekleri NFT’leri elde etmelerine olanak sağlayacak.

Lufthansa, 31 Ağustos’ta, havayolu grubunun dijital yenilik birimi olan Lufthansa Innovation Hub ve sık uçan yolcu programı Miles & More’un bir projesi olan Uptrip mobil uygulamasını duyurdu. Bu adım, özellikle yolculara daha esnek ve ödüllendirici bir seyahat deneyimi sunmayı amaçlıyor. Altcoin piyasası için yenilikçi bir adımı temsil ediyor.

Ortaklık kullanıcılar için ne anlama geliyor?

Duyuruya göre, havayolu seyahat eden yolcular artık duyurulan yeni uygulama sayesinde biniş kartlarını tarayarak NFT takas kartlarına dönüştürebilecekler. Bu yenilikçi uygulama, Uptrip NFT’lerini toplamak ve transfer etmek isteyen kullanıcıların kripto cüzdanlarını uygulamaya entegre etmelerini gerektiriyor.

Kullanıcılar belirli NFT koleksiyonlarını tamamladıklarında, uçuş yükseltmeleri, havalimanı bekleme salonlarına erişim, öncelikli yolcu statüsü ve ödül mil puanları gibi çeşitli ödüllere hak kazanacaklar. Bu adım, havayolu seyahati deneyimini daha ödüllendirici hale getiriyor.

Lufthansa İnovasyon Merkezi yöneticilerinden Kristian Weymar, yaptığı duyuruda Web3’ün henüz başlangıç ​​aşamasında olduğunu belitti. Ayrıca, kullanıcıların merak ettiğini ancak hala konuya girmekte tereddüt ettiğini söyledi. Weymar, projenin Web3‘ü müşterileri için erişilebilir hale getirmeye çalıştığını vurguladı.

Miles & More program geliştirme başkanı Christopher Siegloch’a göre Uptrip’e büyük ilgi var. Duyuruda 20.000’den fazla kayıt olduğu ve 200.000 NFT ticari kartının basıldığı belirtildi.

Lufthansa, altcoin sektörüne ilk kez adım atmıyor

Lufthansa, bu yılın başlarında iş yapısına Web3 teknolojilerini entegre etme konusundaki ilgisini açıkladı. Bir Lufthansa temsilcisi, 12 Mayıs’ta, merkeziyetsizlik ve tokenizasyonun yeni iş modelleri için fırsatlar sunacağını belirtti.

Havayolu sektöründe faaliyet gösteren diğer oyuncular da altcoin sektörüne ilgi gösteriyor. Diğer şirketlerde aynı zamanda kendi iş alanlarında Web3 teknolojilerini kullanma niyetlerini duyuruyorlar. Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen havayolu şirketi Emirates, 2022 yılında Bitcoin ödemelerini kabul etti. Bu tarihte NFT’leri başlatma planlarını duyurdu. Bu gelişmeler, havayolu endüstrisinin dijital yeniliklere olan ilgisini ve bu teknolojilerin potansiyelini gösteriyor.

MATIC fiyatı duyurunun ardından yeşile döndü

Kripto piyasası şu anda 29 Ağustos’un Grayscale zaferiyle elde ettiği kazanımlarını korumaya çalışıyor. Piyasa geneli hafif düşüşlerle kazançları tutmakla meşgulken, MATIC fiyatı %0,5 civarında hafifçe yükseliyor. MATIC, Dogecoin (DOGE) ile birlikte bugün yeşilde kalan tek altcoin oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1