Bu 6 Altcoin İçin Delist Kararı!

Geçtiğimiz saatlerde Binance, 6 altcoin için delist kararı aldığını bildirdi. Bundan kısa süre sonra Coinbase, içlerinde BOND ve DDX’in de yer aldığı geniş bir liste için delist kararını duyurdu.

Coinbase bu 6 altcoin için delist kararı aldı

ABD merkezli borsa, geçtiğimiz haftalarda 6 Eylül’de 6 altcoin için delist kararı alacağını bildirmişti. Resmi duyuruya göre delist işlemleri bugün itibariyle başladı. BarnBridge (BOND), DerivaDAO (DDX) , Jupiter (JUP), Multichain (MULTI), Ooki (OOKI) ve Voyager (VGX), artık Coinbase üzerinde işlem görmüyor. Resmi duyuruda şu açıklamalar yer alıyor:

BarnBridge (BOND), DerivaDAO (DDX) , Jupiter (JUP), Multichain (MULTI), Ooki (OOKI) ve Voyager (VGX) işlemlerini devre dışı bıraktık. Fonlarınıza erişiminiz devam edecek ve fonlarınızı istediğiniz zaman çekebilme olanağına sahip olmaya devam edeceksiniz.

Kriptokoin.com olarak günün toplu Binance delist hamlesine bu yazıda yer verdik. Yazım sırasında, yukarıdaki kripto paralar bir miktar düşüş gösteriyor. Fakat, en büyük darbeyi Binance.US listesinden ayrılan OMG aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-3