Bu 5 Altcoin Yatırımcılarını Sevindirdi! Devamı Gelecek mi?

Bitcoin da genel kripto para piyasası dar bir aralıkta sıkışıp kaldı. Piyasanın bir yönden yoksun oluşu adeta yatırımcılarının sabrını test ediyor. Bununla birlikte bazı altcoin projeleri piyasadan ayrıştı. Kripto analisti Valdrin Tahiri, geçtiğimiz hafta en çok artış gösteren 5 altcoini inceliyor.

Synthetix, altcoin kazandıranlara öncülük ediyor

SNX fiyatı 15 Temmuz’dan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Bu düşüş 31 Ağustos’ta 1,90 dolara kadar geriledi. Ancak, fiyat daha sonra sıçradı ve üç gün sonra azalan direnç çizgisinden çıktı. Kırılmanın ardından fiyat 6 Eylül’de 2,56 dolara ulaştı. En yüksek seviye, 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesinin biraz altında 2,60 dolar olarak gerçekleşti. Ancak, SNX yüksek seviyeden kısa bir süre sonra düştü. Altcoin o zamandan beri gerileyerek bu süreçte uzun bir üst fitil (kırmızı simge) oluşturdu. Fitil, satış baskısının bir işareti olarak kabul edilir.

SNX Günlük Grafik. Kaynak: TradingView

Düşüş devam ederse, en yakın destek alanı mevcut fiyattan %15’lik bir düşüşle 1,95 dolarda olacak. Öte yandan, 2,60 dolarlık en yakın direnç mevcut fiyatın %15 üzerinde.

IOTA fiyatı çift dipten sonra zıpladı

Altcoin fiyatı 10 Haziran ve 17 Ağustos tarihlerinde ikili dip formasyonu oluşturdu (yeşil simgeler). İkili dip bir yükseliş formasyonu olarak kabul edilir. Yani çoğu zaman kırılmalara yol açar. İkinci dipten sonra, IOTA 5 Eylül’de uzun vadeli alçalan direnç çizgisinden çıkarak önemli ölçüde arttı. Bu, çift dip formasyonunu teyit ediyor. Ayrıca, yeni bir yukarı yönlü hareketin başladığını gösteriyor.

window.coinzilla_display = window.coinzilla_display || [];
var c_display_preferences = ;
c_display_preferences.zone = “357435b94f1a483054”;
c_display_preferences.width = “728”;
c_display_preferences.height = “90”;
coinzilla_display.push(c_display_preferences);

Altcoin
IOTA Günlük Grafik. Kaynak: TradingView

Artış devam ederse, bir sonraki en yakın direnç, mevcut fiyattan yaklaşık % 30’luk bir artış olan 0,23 dolarda olacak. Öte yandan, ivme kaybederse altcoin fiyatının 0,16 dolar yakınındaki direnç çizgisine düşmesi mümkün. Bu da yaklaşık %10’luk bir düşüş anlamına gelecektir.

Bu altcoin kritik dirençten çıktı

Render (RNDR) fiyatı, 21 Mayıs’taki 2,95 dolarlık yıllık en yüksek seviyesinden bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Aşağı yönlü hareket 17 Ağustos’ta 1,25 dolarlık düşük bir seviyeye yol açtı. Ancak, fiyat kısa bir süre sonra sıçrayarak uzun bir alt fitil (yeşil simge) oluşturdu. Eylül başında daha yüksek bir dip yaptıktan sonra, RNDR 7 Eylül’de direnç çizgisinden çıktı. Kırılmaya rağmen, fiyat henüz herhangi bir yukarı yönlü hareket başlatmadı.

Altcoin
RNDR Günlük Grafik. Kaynak: TradingView

RNDR artmaya başlarsa, 2,10 dolarlık bir sonraki direnç mevcut fiyatın %40 üzerinde olacaktır. Ancak, kırılmanın gerçekleşmemesi ve trendin tersine dönmesi durumunda, RNDR bir sonraki en yakın desteğe 0,90 dolara düşebilir. Bu da mevcut fiyattan% 40’lık bir düşüş anlamına gelir.

Stellar (XLM) direnci temizlemeye çalışıyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere XLM fiyatı, 17 Ağustos 0,11 dolarlık yatay destek alanında sıçrama yaptı. Altcoin fiyatı o zamandan bu yana artış gösterdi. Daha yüksek bir dip yaptıktan sonra XLM 4 Eylül’de direnç çizgisinden çıktı. Kırılma sırasında hat 52 gündür yerinde duruyordu.

window.coinzilla_display = window.coinzilla_display || [];
var c_display_preferences = ;
c_display_preferences.zone = “357435b94f1a483054”;
c_display_preferences.width = “728”;
c_display_preferences.height = “90”;
coinzilla_display.push(c_display_preferences);

XLM Günlük Grafik. Kaynak: TradingView

Şu anda XLM 0,13 dolarlık yatay direnç alanını aşmaya çalışıyor. Başarılı olması halinde, 0,16 dolar direncine %30’luk bir artış mümkün. Öte yandan, altcoin fiyatının tekrar ret görmesi halinde 0,11 dolarlık destek alanına %10’luk bir düşüş görmesi muhtemel.

Astar son kazandıran altcoin

ASTR fiyatı 10 Haziran’dan bu yana yükselen bir destek çizgisi boyunca arttı. Hat, son olarak 5 Eylül’de (yeşil simge) olmak üzere birçok kez doğrulandı. Son sıçramadan bu yana fiyat arttı. Yukarı yönlü harekete rağmen ASTR hala 0,060 dolarlık yatay direnç alanının altında işlem görüyor. Yaklaşık bir aydır aralıklı olarak hem direnç hem de destek sağladığı için bu çok önemli bir seviye.

ASTR Günlük Grafik. Kaynak: TradingView

ASTR kırılırsa, bir sonraki dirence % 15’lik bir artışla 0,070 dolara ulaşabilir. Öte yandan, bir reddin, şu anda 0,054 dolar olan yükselen destek hattına yol açması mümkün. Bu da % 9’luk bir düşüş anlamına gelecektir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Bu 5 Altcoin Yatırımcılarını Sevindirdi! Devamı Gelecek mi?


source site-2