Bu 25 Altcoin Ağustos’ta Kilit Açıyor: Selloff Riski Var!

Token Unlocks’a göre, altcoin piyasası önümüzdeki ay 403 milyon dolardan fazla tokenin kilidini açmaya hazırlanıyor. Buna göre toplam 25 projenin tokenlerini piyasaya sürmesi, dolaşımdaki arza katkıda bulunması ve kripto ortamını potansiyel olarak etkilemesi planlanıyor. Diğer taraftan bu projeler arasında, The Sandbox (SAND), Avalanche (AVAX) ve Aptos (APT) bu dönemde en büyük token kilidine sahip olanlar olarak öne çıkıyor.

Altcoin token kilidi

Kilit açma etkinlikleri ay boyunca planlanıyor. Buna göre, bazı önemli etkinliklerin hem yatırımcıların hem de analistlerin dikkatini çekmesi bekleniyor. İşte kayda değer token kilit açma tarihlerinin ve ilgili projelerinin bir dökümü. 1 Ağustos tarhinide altcoin dYdX (DYDX) kilit açacak. O gün dYdX, dolaşımdaki arzının %3,81’ini oluşturan ve yaklaşık değeri 13,37 milyon dolar olan 6,52 milyon tokenin kilidini açacak. Bu olayın platformu çevreleyen alım satım faaliyetlerini etkilemesi muhtemeldir.

12 Ağustos tarihinde altcoin Aptos (APT) ve ImmutableX (IMX) token kilidi açacak. Buna göre Aptos, yaklaşık 32,12 milyon dolar değerinde 4,54 milyon tokeni piyasaya sürecek. Eş zamanlı olarak ImmutableX, tahmini değeri 14,58 milyon dolar olan 18,08 milyon tokeni piyasaya sürecek.

14 Ağustos: The Sandbox (SAND)

Altcoin The Sandbox, dolaşımdaki arzının %17,19’una denk gelen 332,55 milyon token’ın kilidini açacak. Toplam değer yaklaşık 142,61 milyon dolar. Bu kilit açma etkinliği, The Sandbox için piyasa dinamiklerini önemli ölçüde etkileyebilir ve yatırımcılardan büyük ilgi görebilir.

16 Ağustos tarihinde altcoin Flow (FLOW) token kilidini açacak. Buna göre Flow’un, dolaşımdaki arzının %0,7’sini oluşturan ve yaklaşık değeri 4,23 milyon dolar olan 7,29 milyon tokenin kilidini açması planlanıyor.

17 Ağustos: ApeCoin (APE)

Bu tarihte altcoin ApeCoin, 31 milyon dolar değerinde tokenin kilidini açacak. Buna göre dolaşımdaki arzının %4,23’ünü temsil eden 15,6 milyon token piyasada olacak.

altcoin

18 Ağustos tarhinde Oasis Network (ROSE) token kilidini açacak. Buna göre altcoin Oasis Network, dolaşımdaki arzının %3,4’ünü piyasaya sürecek. Ayrıca yaklaşık değeri 8,51 milyon dolar olan 171 milyon tokenin kilidini açmayı planlıyor.

Diğer altcoin kilit açma etkinlikleri

Altcoin SPACE ID, tahmini değeri 3,73 milyon dolar olan ve dolaşımdaki arzının %5,3’üne denk gelen 15,15 milyon tokenin kilidini açacak. Diğer taraftan 26 Ağustos tarihinde Lido Finance (LDO) ve Avalanche (AVAX) token kilidini açacak.  Lido Finance, 16,41 milyon USD değerindeki dolaşımdaki arzının %0,97’sini temsil eden 8,5 milyon tokenin kilidini açacak. Aynı gün Avalanche, 125,47 milyon USD değerindeki dolaşımdaki arzının %2,76’sına karşılık gelen 9,54 milyon tokenin kilidini açacak.

altcoin

Kriptokoin.com olarak belirttiğimiz üzere bu kilit açma etkinlikleri, piyasaya önemli miktarda token enjeksiyonunu temsil etmekte. Ayrıca ilgili her proje için fiyat dinamiklerini ve piyasa duyarlılığını potansiyel olarak etkilemektedir. Diğer taraftan, Ağustos 2023 boyunca dolaşımdaki arzın genel artışına katkıda bulunacak çeşitli diğer token kilitlerinin açılması planlanmaktadır. Diğer altcoin token kilit açma tarihleri şu şekilde

  • 1 Ağustos altcoin STEPN (GMT): 543,000 dolarlık kilit açacak.
  • 1 Ağustos Acala (ACA): 1,87 milyon dolarlık kilit açacak.
  • 1 Ağustos 1INCH (1INCH): 4,600 dolarlık kilit açacak.
  • 2 Ağustos Pendle (PENDLE): 47,970 dolarlık kilit açacak.
  • 2 Ağustos Euler (EUL): 434.000 dolarlık kilit açacak.
  • 3 Ağustos: Trader Joe (JOE): 22,670 dolarlık kilit açacak.
  • 4 Ağustos: altcoin Nym (NYM): 622,000 dolarlık kilit açacak.
  • 5 Ağustos: Liquity (LQTY): 736.230 dolarlık kilit açacak.
  • 5 Ağustos: Tornado Cash (TORN): 79,000 dolarlık kilit açacak.
  • 7 Ağustos: altcoin Hashflow (HFT): 1 milyon dolarlık kilit açacak.
  • 9 Ağustos: Moonbeam (GLMR): 697,000 dolarlık kilit açacak.
  • 9 Ağustos: GMX (GMX): 22,670 dolarlık kilit açacak.
  • 14 Ağustos: Curve DAO (CRV): 326,000 dolarlık kilit açacak.
  • 27 Ağustos: Yield Guild Game (YGG): 2,3 milyon dolarlık kilit açacak.
  • 28 Ağustos: SingularityNET (AGIX): 2,2 milyon dolarlık kilit açacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-2