BTC Durgunken Bu 3 Altcoin Pik Yaptı! Sırada Ne Var?

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) başta olmak üzere bugün tüm piyasa hafif bir toparlanma gördü. Kazançlar %2 ile sınırlı kalırken, orta hacimli bu 3 altcoin piyasa ivmesine öncülük ediyor.

Durgun piyasa koşulları, bu 3 altcoin için yeni fırsatlar sunuyor

Immutable (IMX), Render (RNDR) ve Frax Share (FXS), 24 Ağustos’un yükselen sayılı isimleri arasında yer alıyor. Bu esnada, kripto para piyasasının toplam değeri de bir miktar toparlanma sağladı. CMC verilerine göre TOTAL, son 24 saat içinde %1,5 artışla 1,07 trilyon dolara ulaştı. Altcoin piyasası iyileşme döneminde epey emek gösterdi.

Piyasa genelinde toparlanmaya rağmen, son zamanlarda teknik açıdan birkaç kırmızı bayrak ortaya çıkıyor. Bu dönemde 50 günlük EMA çizgisi 100 günlük EMA çizgisinin altında düşüş eğilimi gösterdi. Bu teknik bayrak doğrulanırsa TOTAL, bir sonraki temel destek seviyesi olan 1,022 trilyon dolara yönelecek.

Yazının devamında, IMX, RNDR ve FXS fiyatlarında son duruma göz atalım. Yükseliş hangi gelişmelerden kaynaklanıyor inceleyelim.

Immutable (IMX)

Son piyasa çöküşünün ardından IMX olumlu iyileşme işaretleri gösteriyor. Altcoin fiyatı, son 24 saatte %7’nin üzerinde yükselerek 0,6071 dolara ulaştı. Bu iyileşmeye rağmen IMX’in hafta genelindeki performansı hala %4,93’lük bir düşüş yaşadı.

Render (RNDR)

IMX gibi RNDR de benzer bir durum yaşadı. Gün içinde %7’nin üzerinde fiyat artışı kaydetti. Bu artış, RNDR’nin değerini yaklaşık 1,51 dolara yükselterek günün yeni zirvesine işaret etti. Üstelik RNDR’nin işlem hacmi aynı 24 saatlik dönemde %72’den fazla büyüme gösterdi. Böylece toplam 37.008.147 dolara ulaştı. Altcoin daha sonra bir miktar düzeltme ile çıkış seviyelerine yaklaştı. Yine de günlük kazanımlarının bir kısmını korumaya devam ediyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere RNDR, bu hafta ünlü analistlerin listesinde yer aldı.

Frax Share (FXS)

Son olarak, %4,95 yükselerek 6,10 dolara ulaşan FXS için de başarılı bir gün geçiyor. Bununla birlikte, altcoin fiyatı geçen hafta %6’dan fazla bir düşüş yaşadı. Bu da son piyasa çalkantısından tamamen kurtulmak için hâlâ yapması gereken bazı işler olduğu anlamına geliyor.

Polygon (MATIC) de yakın takip gerektiriyor

Haftalık zaman diliminde MATIC, aşağı yönlü keskin bir düşüş eğilimi gösteriyor. Son çöküşün ardından MATIC 0,80 dolarlık alanın altına düştü. Daha sonra Temmuz ayında bunu direnç olarak doğruladı (kırmızı simge) ve uzun bir üst fitil oluşturdu.

Altcoin şu anda hala direnç çizgisinden başarısız bir kırılma nedeniyle düşüş eğiliminde. MATIC, 0,90 dolarlık en yüksek seviyeye (kırmızı daire) ulaştıktan sonra önemli ölçüde düştü. Bu esnada, 0,60 dolarlık yatay destek alanından çıktı.

Elliott Wave teorisini kullanan analistlere göre, dalganın sona ermesi için en muhtemel seviyeler 0,40 ve 0,28 dolar. Bunlar sırasıyla dördüncü dalganın 1,27 ve 1,61 dış Fib geri çekilmeleriyle ortaya çıkıyor. Bu düşüş yönlü MATIC fiyat tahminine rağmen, 0,60 dolarlık destek alanını geri kazanacak güçlü bir sıçrama, bir sonraki direnç olan 0,80 dolara %40 artışla yol açacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2