Bitcoin Seneye Zirvede Olacak! İşte Nasıl…

Yaklaşan Bitcoin halving, potansiyel ETF onayları, kripto analistlerini yeni zirveler için tekrar harekete geçiriyor.

Dave The Wave, Bitcoin fiyatının en geç iki sene içinde ATH yapacağını söylüyor

Mayıs 2021 piyasa çöküşünü önceden haber veren kripto analisti, en son tahminlerinde 2025’e uzanan bir boğa koşu betimledi. Dave The Wave’ye göre Bitcoin, önümüzdeki yıl yerel zirvelerini tekrar ele geçirecek. Analist, kademeli yükselişin 2025’te patlamaya yol açacağını öngörüyor. Analizlerinde uzun vadeli beklentileri şöyle anlanıyor:

Her ne kadar Bitcoin halving döngüsünün piyasa olgunlaştıkça giderek önemsiz bir rol oynayacağını düşünsem de, bu arada yine bir teşvik görevi görebilir. Aylık zirve kapanışı LGC’nin (logaritmik büyüme eğrisi) alt bandına ulaştığında fiyat daha önce yukarı doğru patlamıştı.

Bu da fiyatın 2025’teki kırılmayla birlikte 2024’teki önceki yüksek seviyelerine doğru güçleneceğini gösteriyor.

Benzer görüşteki Lark Davis, ETF haberlerine dikkat çekti

Kriptokoin.com olarak aktardığımız, kripto piyasasına Haziran ayında yakıt sağlayan ilk ETF başvuruları, fiyat rallisinde doğrudan etkili olmuştu. Santiment analistleri de ETF haberlerinin fon çekmede etkili olduğunu doğruluyor. O zamanlar Bitcoin ve altcoin piyasası yükselirken sosyal medyada en çok yapılan aramalar:

Bir diğer analist Lark Davis’de sıradaki Bitcoin rallisinin ana tetikleyicilerinden birinin onaylanan ETF başvuruları olacağını söylüyor. Analist, en son paylaşımlarında bu rallinin %350’nin üzerinde yükselişi olabileceğini savundu. Davis’e göre:

Tahminler, bir spot Bitcoin ETF’sinin Bitcoin’e 20-30 milyar taze nakit getireceği yönünde. Bu da borsalardaki tüm kripto paraların yaklaşık yarısını mevcut fiyatlarla satın almak anlamına geliyor.

Geçtiğimiz hafta SEC, en önemli spot Bitcoin ETF başvurularına ilişkin kararını erteledi. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, sıradaki kritik karar tarihi Ekim ortalarında denk gelecek.

Jim Cramer’da yeşil ışık yaktı, ancak…

Önemli bir finans figürü olan CNBC sunucusu Jim Cramer, son yıllarda isabetsiz tahminleriyle nedeniyle kripto topluluğu arasında ‘ters indikatör’ lakabını kazandı. Cramer’ın her söylediğinin tersi çıkıyor. Geçtiğimiz yıl Litecoin fiyat rallisinde etkili olmuştu. En son açıklamalarında, olağan dışı bir şekilde Binance ve BNB’ye övgü yağdırdı. Cramer’ın söyledikleri yatırımcılar arasında tersi yönünde beklentilere yol açıyor:

Binance, hala kripto para rezervlerini doğrulayamamış durumda, sadece teminatlarını doğruladılar. Ancak CZ (Changpeng Zhao), güvenilir bir figür gibi görünüyor. Şu an Binance ve BNB (Binance Coin) ile ilgili bir yükseliş görünümüne inanıyorum. BNB’ye baktığımda, aşırı satış yaşandığını görüyorum.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1