Bitcoin Borsası OKX, İki Altcoin İşlem Paritesini Marjin İşlemlerden Delist Ettiğini Açıkladı!

Önde gelen kripto para borsası OKX, piyasa likiditesini artırma ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmaya yönelik devam eden çabalarının bir parçası olarak, likiditesi düşük birkaç sürekli takas ve marj ticaret çiftini listeden çıkarma kararını açıkladı.

OKX, Belirli Marjin İşlem Çiftlerini ve Sürekli Sözleşmeleri Listeden Çıkararak Piyasa Likiditesini Artırmak İçin Önlemler Aldı

Bu hamle, alım satım tekliflerini kolaylaştırmayı ve kullanıcıları için alım satım koşullarını optimize etmeyi amaçlıyor. Listeden çıkarma detayları aşağıdaki gibidir:

DORAUSDT: 24 Ağustos 2023 saat 11:00.
ENJUSDT: 24 Ağustos 2023, saat 11:00.

Delist işleminin ardından OKX ilgili işlemleri sonlandıracak ve emir defterindeki ilgili tüm emirler iptal edilecektir. Sorunsuz bir geçiş sağlamak için OKX aşağıdaki prosedürleri uygulayacağını açıkladı.

OKX, DORAUSDT ve ENJUSDT sürekli swapları için tüm açık pozisyonları, ilgili OKX endeksinin listeden çıkarılmadan 1 saat önce zamanlanmış aritmetik ortalama fiyatından kapatacaktır.

Delistten önceki saat içinde endeks fiyatında anormal dalgalanmalar olması durumunda, OKX nihai teslimat fiyatını teslimat için makul bir seviyeye ayarlama hakkını saklı tutar.

OKX, delist öncesinde olası piyasa oynaklığını yönetmek için kullanıcılarına gerçek kaldıraç katlarını azaltmayı veya pozisyonlarını önceden kapatmayı tavsiye eder.

Ayrıca borsa, DORAUSDT ve ENJUSDT sürekli sözleşmelerinde değeri 10.000 USD’den fazla olan pozisyonlara sahip kullanıcılar için geçici bir varlık transferi kısıtlaması uygulamıştır.

Listeden çıkarılmayı takip eden ilk 30 dakika boyunca, bu kullanıcıların alım satım hesaplarından varlık transferi yapmaları kısıtlanacaktır. Bu 30 dakikalık sürenin ardından varlık transferleri normale dönecektir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4