Bitcoin Borsası Binance, Likidite Havuzundan Çok Sayıda Altcoin Paritesini Çıkardığını Duyurdu!

Kripto para borsası Binance tarafından sağlanan popüler bir likidite havuzu hizmeti olan Binance Liquid Swap, kullanıcıları için ticaret deneyimlerini optimize etmek amacıyla seçilen likidite havuzlarının kaldırıldığını duyurdu.

Binance Liquid Swap’tan Çok Sayıda Altcoin İşlem Çifti Çıkarıldı

Bu likidite havuzlarının kaldırılması 4 Ağustos 2023, saat 07:00 olarak planlanmıştır.

Bu likidite havuzlarını kaldırma kararı, Binance’in likiditeyi yoğunlaştırmak ve fiyat ve kayma açısından verimli bir alım satım ortamı sağlamak için yaptığı periyodik incelemenin bir parçası olarak alındı. Yapılan son incelemelerin ardından aşağıdaki likidite havuzları kapatılacak

APT/BUSD
ATA/BTC
AXS/USDT
BAKE/BNB
BAKE/BTC
DAR/BNB
ELF/BTC
ELF/USDT
FLOKI/USDT
FTM/BNB
GLMR/USDT
GMX/BTC
GMX/USDT
GNS/USDT
ID/USDT
ILV/BTC
ILV/USDT
KSM/USDT
LOKA/BNB
LOKA/USDT
LQTY/USDT
MKR/USDT
MULTI/BTC
MULTI/USDT
YAKIN/BUSD
PERP/USDT
SNX/USDT
STX/USDT
SUI/USDT
SYN/USDT
TLM/BTC

Bu likidite havuzlarında pozisyonu olan kullanıcılar, yatırdıkları varlıkları belirtilen tarihte Spot cüzdanlarına otomatik olarak alacaklardır.

Likidite havuzlarının kaldırılmasının, ilgili çiftlerin Binance Spot’ta alım satımını etkilemediğini unutmamak önemlidir. Kullanıcılar, Binance Liquid Swap tarafından sunulan diğer mevcut likidite havuzlarında alım satım yapmaya devam edebilecektir.

31 Temmuz 2023, saat 07:00’den itibaren kullanıcılar artık yukarıda belirtilen havuzlara likidite ekleyemeyecektir. Kullanıcılar, 4 Ağustos 2023 saat 07:00’den önce varlıklarını bu likidite havuzlarından çekme seçeneğine sahiptir.

Bu tarihten sonra, bu likidite havuzlarında kalan tüm mevduatlar, ilgili havuzun geçerli kompozisyon oranlarına göre otomatik olarak kullanıcıların Spot cüzdanlarına aktarılacaktır.

Tüm likidite havuzu pozisyonlarında olduğu gibi, kullanıcılara likidite havuzlarının doğası gereği kompozisyon oranlarındaki değişikliklere tabi oldukları hatırlatılır. Daha ayrıntılı bilgi için kullanıcıların sağlanan SSS bölümüne başvurmaları önerilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4