Bitcoin Borsası Binance, BNB Ağ Yükseltmesi ve Hard Fork’unu Destekleyecek: İşte Detaylar

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance, yaklaşan BNB Akıllı Zincir (BEP20) ağ yükseltmesini ve Hard Fork’u destekleyeceğini açıkladı.

Binance, BNB Akıllı Zincir (BEP20) Ağ Yükseltmesi ve Hard Fork için Hazırlanıyor

Bu adım, BNB Smart Chain’in optimum performansını sağlamayı ve genel kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor.

BNB Akıllı Zincir (BEP20) ağ yükseltmesi ve Hard Fork’un 31.302.048 BNB Akıllı Zincir blok yüksekliğinde, ve 30 Ağustos 2023 tarihinde, saat 10:30’da gerçekleşmesi planlanıyor.

Bu süreci kolaylaştırmak için, BNB Akıllı Zincir (BEP20) üzerindeki token yatırma ve çekme işlemleri aynı gün yaklaşık 10:15’ten itibaren geçici olarak askıya alınacak.

Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Noktalar:

BNB Akıllı Zincir (BEP20) üzerinde mevcut olan tokenların alım satımı, ağ yükseltmesi ve Hard Fork sırasında etkilenmeden devam edecek.

Ağ yükseltmesi ve Hard Fork, yukarıda belirtilen belirli blok yüksekliğinde gerçekleşecektir. Verilen zamanlama referans amaçlıdır.

Binance, tüm kullanıcılar için sorunsuz bir geçiş sağlamak amacıyla gerekli tüm teknik unsurları yönetecek.

Bu ağ yükseltmesi ve Hard Fork, yeni tokenların yaratılmasına yol açmayacaktır.
Yükseltilen ağın stabil olduğu kabul edildiğinde Binance, BNB Akıllı Zincir (BEP20) üzerindeki tokenlar için para yatırma ve çekme işlemlerini yeniden açacak.

Binance bu konuyla ilgili başka bir duyuru yapılmayacağını açıkladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4