Bitcoin Boğası Novogratz Portföyünü Açıkladı: “100.000 Dolarım Olsa Bunları Alırım”

Kripto para odaklı bir finansal hizmetler şirketi Galaxy Digital Holdings’in CEO’su Mike Novogratz, dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock’ın CEO’su Larry Fink’i Bitcoin konusundaki görüşlerini değiştirdiği için övdü.

Bloomberg’e verdiği bir röportajda Novogratz, Fink’in Bitcoin’e karşı birinden inanan birine dönüştüğü için bu yıl kripto alanındaki en önemli isimlerden biri olduğunu söyledi.

Fink’in, kripto topluluğu tarafından Bitcoin’in değerine ve potansiyeline ikna olan birini tanımlamak için kullanılan bir terim olan “turuncu hapı” aldığını söyledi.

Novogratz, Fink’in Bitcoin’i “uluslararası bir varlık” olarak onaylamasının ve BlackRock’ın bir Bitcoin ETF’si başlatma başvurusunun, BTC yükseltebilecek bir “benimseme döngüsünün” işaretleri olduğunu savundu.

Özellikle FED’in daha güvercin bir duruşa geçmesi halinde Bitcoin’in rekor seviyesi olan yaklaşık 69.000 doları aşabileceğini söyledi.

Novogratz ayrıca SEC’in Ripple Labs’a karşı açtığı dava, Sam Altman’ın Worldcoin projesi ve Galaxy’nin New York’taki varlığı gibi kripto sektörüyle ilgili çeşitli konular hakkında yorumlarda bulundu.

XRP’nin bazı durumlarda bir menkul kıymet olduğu ancak diğerlerinde olmadığı yönündeki son mahkeme kararının, düzenleyici çerçevenin belirsiz olduğunu ve daha fazla netliğe ihtiyaç duyduğunu gösterdiği için kripto için “büyük bir zafer” olduğunu söyledi.

Ayrıca, şu sıralar yaşanan yapay zeka hype’ı nedeniyle Worldcoin ve ChatGPT’nin kurucu ortağı Altman’ı yatırım konusunda karşısına alamayacağını söyledi.

Novogratz ayrıca şu anda 100.000 doları olan, genç ve risk toleransı yüksek kullanıcıların yerinde olsa Alibaba hissesi, gümüş, altın, Bitcoin ve Ethereum alacağını ifade etti. Daha muhafazakar yatırımcıların ise bu varlıklara %30, tahvil ve endeks fonlarına ise %70 pay ayırmaları gerektiğini savundu.

Yüksek vergi ve düzenlemelere rağmen şirketini New York’ta tutmaya kararlı olduğunu, çünkü şehrin hala dünyanın finans başkenti olduğuna inandığını söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4