“Bitcoin Alın’ Diyen Yatırım Efsanesi En İyi Yatırım Fırsatını Açıkladı!

Ünlü yatırımcı ve kişisel finans kitabı “Zengin Baba Yoksul Baba”nın yazarı Robert Kiyosaki, potansiyel olarak kazançlı bir yatırım fırsatıyla ilgili son bildirisini paylaştı. Altının yanın da Bitcoin, Ethereum gibi alternatif varlıkları da tavsiye eden Kiyosaki, gümüşü işaret ediyor.

Efsane yatırımcıya göre en iyi yatırım fırsatı: Gümüş

Robert Kiyosaki, X gönderisinde gümüşü bugün mevcut olan “en büyük yatırım pazarlığı” olarak tanımlıyor. Tabi ki Kiyosaki’nin gümüşe duyduğu heyecanın bir nedeni var. Mevcut durumda değerli metalin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinin %50’sinin altında. Bu da Kiyosaki’nin heyecanı da bundan kaynaklanıyor.

Sık sık yatırımcılara Bitcoin almalarını tavsiye eden ünlü yatırımcı, değerli metalin güneş panelleri ve elektrikli araçlar (EV) gibi yeşil teknolojilerdeki kritik rolü nedeniyle talepte bir artış olduğunu belirtiyor. İklim değişikliğine ilişkin endişeler arttıkça, endüstriler mükemmel iletkenliği ve yansıtıcı özellikleri nedeniyle gümüşe giderek daha fazla güveniyor. Kiyosaki’ye göre metal, ‘sahte dolarlar’ olarak adlandırdığı şeylere kıyasla ideal bir yatırım. Bu bağlamda Robert Kiyosaki, şu açıklamayı yapıyor:

BIB: En Büyük Yatırım Pazarlığı: Gümüş hala tüm zamanların en yüksek seviyesinin %50 altında. Çevreciler güneş enerjili elektrikli araçlara talep gösteriyor. Gümüş, petrolden sonra en çok kullanılan 2. emtia. Gümüş yüzyıllardır para oldu. Kim 1 gümüş para alamaz ki, yine de çoğu insan sahte sahte dolarları saklamayı tercih ediyor. Bu üzücü!

Kiyosaki’den Bitcoin gibi alternatif varlıklara destek

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Robert Kiyosaki, yatırımcılara uzun süredir Bitcoin (BTC) ve altını tavsiye ediyor. Son açıklaması da alternatif varlıklar için uzun süredir devam eden savunuculuğu ile uyumlu. Kiyosaki, daha önce geleneksel finans kurumlarına ve devlet destekli para birimlerine olan güvensizliğini dile getirdi. Bu doğrultuda, yatırımcıları değeri düzeltildiğinde Bitcoin (BTC)’ye girmeye teşvik etti. Ayrıca, Bitcoin fiyatının 1 milyon dolara yükselme potansiyeline sahip olduğunu iddia etti.

Portföylere bunlardan koyun: Altın, gümüş, Bitcoin, ETH ve SOL”

Robert Kiyosaki’nin görüşlerine genellikle küresel ekonomik manzaranın eleştirel bir değerlendirmesi eşlik ediyor. Dünya meselelerindeki toksik erkeklikle ilgili endişelerini dile getirdi. Ayrıca, küresel güçler arasındaki gergin ilişkiye atıf yaparak, olası bir piyasa çöküşüne yol açacak potansiyel çatışmaları öngördü.

Bitcoin

Finans eğitimcisi, ulusal borç, enflasyon ve doların istikrarına ilişkin görüşleriyle sık sık yatırımcıları uyarıyor. Bu nedenle, portföylerini altın, gümüş, Bitcoin, Ethereum ve Solana gibi varlıklarla çeşitlendirmelerini tavsiye ediyor. Diğer yandan Kiyosaki, ABD dolarının değerini ‘tost’ olarak nitelendiriyor. Dahası, Kiyosaki kısa süre önce BRICS zirvesine dikkat çekti. Üye ülkeler altın destekli bir kripto para birimini değerlendirirken bunun doların sonu anlamına geldiğini belirtti. Mevcut finansal sistemin algılanan kırılganlığı ışığında Kiyosaki, yatırımcıları piyasa düzeltmelerinin sunduğu fırsatları değerlendirmeye teşvik ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2