Bitcoin 30.000 Doları Aşarken Santiment Uyardı: “Üç Altcoinde FOMO Seviyelerine Dikkat Edin”

Bitcoin, kaybettiği alanın bir kısmını geri kazandı ve bu yazının yazıldığı anlarda 30.000 doların üzerine çıkmayı başardı.

Birçok altcoinin yaşam belirtileri göstermesiyle birlikte, Bitcoin’in toparlanması kripto piyasasının kendisine olan güvenini artırdı. Bir kripto para analiz şirketi olan Santiment’e göre, yükselişe geçen ve yükseliş trendi gösteren altcoinlerden bazıları Solana (SOL), TON (TON) ve Hedera (HBAR).

Santiment, açıklamasında şunları söyledi:

“Bitcoin’in 30 bin doların üzerine çıkmasının kripto piyasalarına güven aşılamasıyla, birçok altcoin yaşam belirtileri gösteriyor. Yükselen varlıklar arasında SOL, TON ve HBAR boğa lehine mesajlar verirken, fiyatların gün içinde ilerlemeye devam etmesi halinde FOMO seviyelerine dikkat edin.”

Santiment ayrıca gün içerisinde en fazla değer kazanan altcoinlere dair bir grafik de paylaştı. SOL, TON ve HBAR tokenlerinin diğer tokenler arasında belirgin bir şekilde sivrildiği görülüyor.

Analiz şirketi ayrıca Bitcoin’deki yükseliş hakkında da şu uyarıda bulundu:

“Şu anda 3 haftadan uzun bir sürenin en yüksek seviyesinde olan yüksek kâr alma olayına dikkat edin. Son bir yıldaki BTC adresleri ortalama +%20’nin üzerinde kârda.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4