Bitci, Altın Stablecoin’i Tether Gold’u (XAUT) Listeledi

Kripto para borsası Bitci, 2023 yılına yönelik planlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda birçok listeleme hamlesini tamamlayan Bitci, şimdi de Tether Gold’u (XAUT) listeledi. Listeleme hamlesinin ardından yeni bir kampanya da başlatan borsa, XAUT stake edenler için yüzde 6’ya varan getiri imkânı sunuyor.

Kripto para ekosistemindeki çalışmaları doğrultusunda kullanıcıların yeni ürünlere ulaşmasını kolaylaştıran Bitci, Türkiye’deki kullanıcıların ilgisini çekebilecek önemli bir listeleme gerçekleştirdi. Borsa, yaptığı resmî açıklamada, altının sahipliğini temsil etmesiyle bilinen bir stablecoin olan Tether Gold’u listeledi.

Son dönemde yaptığı listeleme hamleleriyle kullanıcılarına daha kapsamlı bir trading ortamı sunan Bitci, Türkiye’deki kullanıcılarına yerel paraları üzerinden altının dijital haline erişmelerini sağlıyor. Böylelikle London Good Delivery külçe altın ölçüsünde 1 ons altının sahipliğini temsil eden 1 Tether Gold token’ı kullanıcılara alternatif bir altın biriktirme yöntemi sunuluyor.      

“Tether Gold, Türkiye’deki geleneksel altın yatırımcılarını çekebilir”

Tether Gold listelemesinin kullanıcılar açısından önemine değinen Bitci Borsa CEO’su Ahmet Onur Yeygün, “Kripto para piyasalarında işlem yapan kullanıcıların risklerini azaltmalarında stablecoinler aktif rol oynayabiliyor. Altın fiyatına endeksli olan Tether Gold, Türkiye’de altınla işlem yapmak isteyen kullanıcıların ilgisini çekebilecek bir dijital işlem aracı. Bununla birlikte, kripto paralar aracılığıyla altınla işlem yapma imkânı finansal teknolojilerin geleceği için umut verici. 2023 planlamalarımız arasında yer alan bu listelemenin, Bitci kullanıcılarına yeni alternatifler sunması bakımından ciddi bir adım olduğunu söyleyebiliriz.” dedi.

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, Tether Gold listelemesinin ardından stake kampanyasını da başlattı. Borsanın yaptığı duyuruya göre 90 gün XAUT stake eden yatırımcılar yüzde 4, 180 gün stake edenler yüzde 5 ve 360 gün stake edenler ise yüzde 6 oranında standart yıllık getiri elde edebilecek.

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

source site-1