Binance’ten Shiba Inu ve 22 Altcoin’i İçeren Müjde: BONE Listelemesi Gelecek mi?

Binance, bugün yaptığı açıklamada “Esnek Kredi” ve “VIP Kredi” hizmetine yeni 22 ‘ödünç verilebilir varlık ve yeni teminat varlıkları’ eklediğini duyurdu. Borsa, Shiba Inu, Compound ve Theta Network gibi varlıkların eklediğini belirtti. Bu gelişme de borsanın BONE token listelemesine hazırlanıyor olabileceğine ilişkin spekülasyonları tetikledi.

Binance, Esnek Kredi hizmetine 8 yeni ödünç verilebilir varlık ve 8 yeni teminat varlık ekledi. Ödünç verilebilir varlıklar AUCTION, PYR, ILV, KNC, YGG, GAS, CELO ve IRIS iken, SHIB, COMP, IOTA, RLC, HOT, ENJ, THETA ve IOST teminat varlıklardır.

Buna ek olarak borsa, VIP Kredi hizmetine NKN, FARM, DIA, YGG, OGN ve ACA gibi 6 yeni ödünç verilebilir varlık ekledi.

Ayrı bir sürümde, Cross Margin’e yeni bir ödünç alınabilir varlık olarak XEM eklendi. Yeni çapraz marjin çifti XEM/USDT olarak eklendi.

OKX, Huobi ve Crypto.com gibi birden fazla kripto para borsası, Shibarium testnet PuppyNet lansmanından sonra BONE’u listeledi. Shibarium testnet, zincire ve token’a olan talebi gösteren yeni kilometre taşlarına ulaştı.

Ancak Binance’in listeleme öncesi Shibarium’un resmen yayınlanmasını bekliyor. Topluluk ise katman-2 ağının Ağustos ayında yayınlanamsını bekliyor.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

source site-7