Binance’ten 10 Altcoin İçin Delist ve Entegrasyon Duyurusu!

Önde gelen bir Bitcoin ve altcoin borsası olan Binance, yakın zamanda yaptığı bir dizi duyuruda, belirli marjin çiftlerini listeden çıkarma ve Chiliz (CHZ) 2.0 mainnet entegrasyonunu destekleme planlarını açıkladı. İşte detaylar…

Binance, bu çiftleri marjin kategorilerinden çıkarıyor

Binance Margin, hem çapraz marjin hem de izole marjin kategorilerinden birkaç işlem çiftini listeden çıkarma niyetini açıkladı. Etkilenen işlem çiftleri şunlar: AMB/BUSD, DASH/BUSD, FIDA/BUSD, HARD/BUSD, HOT/BUSD, IOST/BTC, NULS/BUSD, PORTO/BUSD ve REQ/BUSD. Bu listeden çıkarma işleminin 7 Eylül 2023 tarihinde TSİ 09:00’da yürürlüğe girmesi planlanmaktadır. Binance Margin, listeden çıkarma sürecini kolaylaştırmak için bir dizi adım başlatacak. Bunlar şu şekilde:

  • Marjin borçlanma süreci askıya alınacak: 1 Eylül 2023 TSİ 09:00’dan itibaren, belirtilen işlem çiftleri için izole marjin borçlanması askıya alınacaktır.
  • Pozisyonlar kapanacak: 7 Eylül 2023 tarihinde, TSİ 09:00’da yukarıda belirtilen teminat çiftlerindeki tüm kullanıcıların pozisyonları kapatılacaktır. Otomatik bir uzlaşma gerçekleştirilecek ve bekleyen tüm emirler iptal edilecektir. Bu, hem izole teminat hem de çapraz teminat çiftleri için geçerli olacaktır.
  • İzole ve çapraz marjdan delist işlemi gerçekleşecek: Uzlaşmanın ardından, işlem çiftleri hem izole teminat hem de çapraz teminat kategorilerinden çıkarılacaktır.

Kullanıcıların listeden çıkarma işlemi sırasında pozisyonlarını değiştiremeyeceğini unutmamak önemlidir. Binance, olası riskleri azaltmak için kullanıcılara pozisyonlarını kapatmalarını ve 7 Eylül 2023 TSİ 09:00’da marjin alım satımı durdurulmadan önce varlıklarını Marjin Cüzdanlarından Spot Cüzdanlara aktarmayı düşünmelerini tavsiye ediyor.

Chiliz için 2.0 entegrasyonu gerçekleşecek

Binance, Chiliz (CHZ) 2.0 ana ağ entegrasyonu ve takası için desteğini de açıkladı. Bu entegrasyon, Chiliz (CHZ) tokenının yanı sıra Chiliz ile ilişkili tüm fan tokenlarını da kapsamaktadır. Taraftar tokenları arasında AC Milan (ACM), AS Roma (ASR), Atlético de Madrid (ATM), FC Barcelona (BAR), Manchester City (CITY), Juventus (JUV), OG (OG) ve Paris Saint-Germain (PSG) gibi futbol kulüplerinin tokenları yer almaktadır. Chiliz (CHZ) 2.0 ana ağ entegrasyonu ve takasının kilit noktaları şunlardır:

  • Tüm BEP2 standardı Chiliz (CHZ) tokenları CAP20 standardına 1:1 oranında takas edilecektir. Ayrıca, Chiliz’in taraftar tokenleri hem Chiliz Legacy Chain’den hem de BEP20 standardından CAP20 standardına 1:1 oranında takas edilecektir.
Binance, Bu 22 Altcoin İçin Duyurdu: Listeleme de Var!
  • Ana ağ entegrasyonu ve takasından sonra, BEP2 ağı üzerinden Chiliz (CHZ) tokenlerinin yanı sıra Chiliz Legacy Chain ve BEP20 ağları üzerinden Chiliz’in taraftar tokenlerinin yatırılması ve çekilmesi artık desteklenmeyecektir. Ancak, ERC20 standart Chiliz (CHZ) tokenlarının para yatırma ve çekme işlemleri bundan etkilenmeyecektir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3