Binance ve Bitfinex! Bu Platform Bitcoin Sahipliğinde Dikkat Çekiyor

Yatırım ve ticaret platformu Robinhood Bitcoin sahipliği ile gündemde. Buna göre birkaç ay içinde tek bir cüzdanda sessiz sedasız 3 milyar doların üzerinde Bitcoin (BTC) biriktirdi. Bu durum kendisini kripto para biriminin üçüncü en büyük sahibi olarak konumlandırdı. Cüzdanın büyümesi piyasa gözlemcilerinin ilgisini çekiyor. Ayrıca sahiplik açısından kripto borsaları Binance ve Bitfinex’in gerisinde kalıyor. Bu da platformun mülkiyeti ve niyetleri hakkında spekülasyonlara yol açıyor.

Robinhood’un Bitcoin sahipliği

Arkham Intelligence’ın cüzdan verileri farklı bir duruma dikkat çekiyor. Buna göre Robinhood’un tek cüzdanının şu anda 3 milyar dolardan fazla Bitcoin içerdiğini ortaya koyuyor. Bu önemli meblağ, platformun varlıklarını, kendi cüzdanlarında sırasıyla 6,4 milyar dolar ve 4,3 milyar dolar değerinde token bulunduran Binance ve Bitfinex’in gerisine yerleştiriyor. Bu önemli tutara rağmen, Robinhood henüz bu varlıkları kamuya açık bir şekilde ilan etmedi.

Robinhood’un önemli Bitcoin varlıklarının sahipliğini çevreleyen piyasa tartışmaları var. Bu yılın başlarında bir Bitcoin ETF’si için başvuruda bulunan finans devi BlackRock’ın katılımından kripto borsası Gemini’nin potansiyel stratejilerine kadar uzanıyor. Robinhood, üç aylık bir süre zarfında yaklaşık 118.300 Bitcoin’i çeşitli küçük cüzdanlardan merkezi cüzdanına aktardı. Arkham temsilcileri tarafından da teyit edildiği üzere, bu tokenlerin saklama sorumluluğu kripto ticaret firması Jump Trading’e ait.

Robinhood’un BTC yönelimi

Robinhood’un cüzdanında biriken Bitcoin varlıkları, platformun kripto para piyasasına olan ilgisi hakkında fikir veriyor. Platformundaki nispeten düşük kripto alım satım hacimleri dikkat çekiyor. Buna rağmen, cüzdandaki varlıklar Robinhood’un Bitcoin’e olan önemli ilgisini vurguluyor. Şirket ikinci çeyrekte 31 milyon dolar kripto alım satım geliri elde etti. Diğer taraftan ilk çeyrekteki 38 milyon dolara kıyasla %18’lik bir düşüş kaydetti. Bu rakamlar, Robinhood’un tüm kategorilerdeki 193 milyon dolarlık toplam işlem gelirinin %16’sını oluşturdu.

Robinhood ADA, SOL ve Bu Altcoinleri Delist Edebilir!

Kriptokoin.com olarak baktığımızda Robinhood’un 3 milyar doların üzerinde stratejik Bitcoin birikimi dikkat çekiyor. Buna göre birikim onu kripto para birimi alanında önemli bir oyuncu olarak konumlandırıyor. Diğer taraftan Bitcoin sahipliği açısından üçüncü sırada yer alıyor. Cüzdanın sürekli büyümesi, kripto işlem hacimlerinin düştüğü zamana denk geliyor. Düşüş yaşamış olsa bile BTC sahipliği platformun dijital varlık piyasasına olan bağlılığının altını çiziyor. Kripto para dünyası gelişmeye devam ettikçe, Robinhood’un önemli BTC varlıkları gelecekteki stratejilerini ve piyasa tekliflerini potansiyel olarak etkileyebilir. Diğer taraftan bu kadar BTC sahipliği güvenlik konusunu da beraberinde getiriyor. Geldiğimiz nokta platformun BTC güvenliği için önlemleri aldığına da işaret ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3