Binance Vadeli İşlemler, 20x Kaldıraç ile Yeni Bir Altcoini Listeledi!

Önde gelen kripto para türev borsası Binance Futures, Bancor Network’ün yerel tokenı olan BNT için yeni bir daimi sözleşme başlattığını duyurdu.

Kripto Para Borsası Binance Vadeli İşlemlerde BNT’yi Listeledi

BNTUSDT sürekli kontratı, 10 Ağustos 2023 saat 15:00’de yayına girecek ve yatırımcıların 20x’e kadar kaldıraç kullanmasına olanak tanıyacak.

Bancor Network, kullanıcıların aracılar veya kayma olmadan token alışverişi yapmalarını sağlayan merkezi olmayan bir likidite protokolüdür.

BNT, likidite havuzlarını stake etmek ve swaplardan ücret kazanmak için kullanılır. BNT ayrıca, likidite sağlayıcılarına tokenları bir havuzda tutmanın fırsat maliyetini telafi eden “kalıcı olmayan kayıp koruması” adı verilen benzersiz bir özelliğe sahiptir.

BNTUSDT sürekli sözleşmesi, kripto piyasasında en yaygın kullanılan sabit coin olan USDT cinsinden kote edilen ve uzlaştırılan doğrusal bir sözleşmedir.

Geleneksel vadeli işlem sözleşmelerinin aksine, sürekli sözleşmelerin son kullanma tarihi yoktur ve süresiz olarak tutulabilir.

Sürekli sözleşmelerde ayrıca sözleşmenin fiyatının dayanak varlığın spot fiyatına yakın olmasını sağlayan bir fonlama mekanizması bulunur.

BNTUSDT sürekli sözleşmesi, Binance Kullanım Koşulları ve Binance Vadeli İşlemler Hizmet Sözleşmesi’nin koşullarına tabidir.

Kullanıcıların alım satım yapmadan önce sözleşme özelliklerini dikkatlice okumaları tavsiye edilir.

Binance Futures, sözleşme özelliklerini tik boyutu, maksimum kaldıraç, başlangıç teminatı veya sürdürme teminatı gereklilikleri gibi piyasa riski koşullarına göre ayarlama hakkını saklı tutar.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4