Binance US’in Bankacılık Ortağı Krizi Çözülüyor Olabilir: Moonpay ile Ortaklık Kuruldu

Küresel kripto borsası Binance’in ABD şubesi Binance.US, itibari paradan kriptoya geçiş hizmetleri sunan bir girişim olan MoonPay ile yeni bir ödeme ortaklığı kurduğunu duyurdu.

Bu hamle, şirketin ABD kolunun bazı bankacılık ortaklarına erişimini kaybetmesi ve müşterilerinin platformdan dolar yatıramaması ve çekememesinin ardından geldi.

MoonPay Ortaklığı ile Birlikte Binance US Müşterileri Dolar ile USDT Satın Alabilecek

Binance.US tarafından Pazartesi günü gönderilen bir e-postaya göre, müşteriler artık MoonPay’i kullanarak banka veya kredi kartları, Apple Pay veya Google Pay ile Tether (USDT) satın alabilecek. Daha sonra USDT’yi Binance.US’de diğer kripto paralarla işlem yapmak için kullanabilecekler. E-postada müşterilerin bu seçeneğe hemen erişebilecekleri belirtildi.

Binance.US, düzenleyicilerin kripto para şirketlerine yönelik incelemelerini artırması nedeniyle son aylarda bir dizi yasal ve mali zorlukla karşı karşıya kalmıştı. Haziran ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), ABD şubesi ile birlikte küresel iştiraki Binance.com’a “çeşitli menkul kıymetler yasası ihlalleri” iddiasıyla dava açmıştı.

Dava, bazı müşterilerin platformdan uzaklaşmasına yol açarak şirketin ABD kolunun likidite ve pazar payında keskin bir düşüşe neden olmuştu. Son gelişme ile birlikte şirket, bankacılık ortağı konusunu çözmüş olabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5